• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ROMA - FIORENTINA 2:1

Started by Chiesa, 25/07/20, 00:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Jeśli Chiffi przyzna się w raporcie do technicznego błędu (piłka odbiła się od arbitra i wyklarowała akcję po której został podyktowany niesłusznie rzut karny) to Fiorentina będzie mogła domagać się powtórzenia meczu.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Cholew

Quote from: Chiesa on 26/07/20, 23:15
Jeśli Chiffi przyzna się w raporcie do technicznego błędu (piłka odbiła się od arbitra i wyklarowała akcję po której został podyktowany niesłusznie rzut karny) to Fiorentina będzie mogła domagać się powtórzenia meczu.

Ale jaja, tego jeszcze chyba nie widziałem. Wiedziałem, że ten VAR to przyniesie więcej złego jak korzyści, od samego początku byłem przeciwny temu, tyle samo kontrowersji co bez niego...

Against modern football  8)

Dean

"będzie się mogła domagać", ale nie oszukujmy się - żadnego ponownego rozgrywania meczu nie będzie. Tak samo nas uniewinnili z calciopoli, a żadnego "zadośćuczynienia" nie było...

Krzysiek74

Znów nas przewaliło towarzystwo sędziowskie...niech ten sezon się kończy a Rocco niech działa bo tak jak jest obecnie dłużej być nie może...drużyna potrzebuje dobrego trenera i zawodników wartościowych.FV!
Forza Viola per sempre!

boozz

Quote from: Cholew on 26/07/20, 23:37
Quote from: Chiesa on 26/07/20, 23:15

Ale jaja, tego jeszcze chyba nie widziałem. Wiedziałem, że ten VAR to przyniesie więcej złego jak korzyści, od samego początku byłem przeciwny temu, tyle samo kontrowersji co bez niego...

Against modern football  8)

Uważasz że to przypadek? To celowe działanie, pytanie co chcą osiągnąć. Może właśnie dążą do uwalenia VARu żeby można było robić wały bez konsekwencji.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Chiesa

Noty za mecz

sv - bez oceny

Chiesa

3 gole oczami Davida Guetty

Chiesa

Błędy sędziowskie po wznowieniu sezonu

Lazio – Fiorentina: brak żółtej kartki dla Parolo; brak czerwonej kartki dla Bastosa za faul na Ghezzalu; brak czerwonej kartki dla Radu za faul na Badejlu; brak żółtej kartki za symulkę w polu karnym dla Caicedo; brak VAR przy możliwym karnym na Riberym.

Sędzia: Fabbri
VAR: Mazzoleni

Fiorentina – Verona: brak karnego po ręce Pessiny, brak interwencji VAR.

Sędzia: Chiffi
VAR: Di Paolo

Roma – Fiorentina: brak przerwania akcji kiedy piłka dotknęła arbitra.

Sędzia: Chiffi
VAR: Mazzoleni