• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - ROMA 1:2

Started by Chiesa, 01/03/21, 20:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dean

Veretout chce nam pomóc się utrzymać ;)

Chiesa

RETEEEEEE | ⚽️
Pareggio viola al termine di un'azione in contropiede. Deviazione decisiva nella propria porta di Spinazzola.
#FIORENTINAROMA 1-1
#FIOvROM
#ForzaViola 💜 #Fiorentina
Estra - Energia al futuro
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

krzysiu

Brawo Fiora, brawo Valero - kapitalna zmiana , kapitalny milion euro na boisko .. zaorajmy te druzyne przeciez sie tego nie da oglądac.. nie mamy zadnej taktyki

Luca Toni

Niech się nauczą grać do gwizdka, bo to co się odwaliło przy drugiej bramce to ja nie mogę.

W każdym meczu są takie sytuacje. Nie było gwizdka? Graj! A nie myślami przy arbitrze...

krzysiu

niech najpierw ktoś zatrudni trenera bo na razie Rocco zawalił 3 razy i widać ,ze on nie jest winny..

Luca Toni

Z tymi graczami to żaden trener nie pomoże. Tylko egzorcysta.

Btw Rosjanin to nie wie co ma robić, taki transfer że on będzie gotowy do gry na następny sezon.

krzysiu

Ale kto ich ściągał - Prade,Commisso itd. - nie robmy z nich niewiniątek - ja nie wierze w to ,że Pulgar grajacy super w Bolonii, Amrabat w Veronie nie potrafią nagle czegoś tworzyć , obrona tez nie wygląda jak szajs .. ta druzyna nie ma stylu, nie ma nic .. a Rocco pieprzy o stadionach , o tym jak mu źle bo nie chca dać mu nowego stadionu - chłopie ogarnij najpierw siebie, trenera i styl gry a nie wybierasz 3 nieudaczników a potem marzysz o chu. wie czym