• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Mercato [lato 2021]

Started by Chiesa, 01/04/21, 16:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Chiesa

19-letni prawy obrońca (lub alternatywnie defensywny pomocnik) Lucas Felipe Calegari z Fluminense na "fioletowej" liście.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Nantes ma czas do 30 kwietnia by wykupić Lafonta. Koszt wykupu to ok. 7,5 mln euro. Gdy tak się stanie Fiorentina będzie mieć 48h by złożyć kontrwykup w wysokości 4 mln euro (7,5+4).

krzysiu

Lafont powiedział,że nie chce grać juz w Nantes ;)
Mega się odbudował Pulgar choć nadal ma takie straty, tak jakby mu głowę odcinało. Venuti to nie jest poziom Fiory - w sumie nadal gramy bez prawego wahadla.Caceres solidny zawodnik do rotacji jak znalazł, Quarta chyba nowy lider.Bonaventura ma przebłyski, Castro jezscze nie jest liderem. Ribery to jest zawodnik już po 2 stronie rzeki.. szacun dla Vlaho i trenerów ,że go tak zbudowali bo wygląda jak potwor - ze swoją pewnością siebie, z zastawką - no mega się rozwinął.. z pokracznego gracza w silnego,lidera w sumie.

Krzysiek74

Propozycje mam dla Prade...Simy z Crotone za 4 mln...strzela ostatnio nie gorzej od Vlahovicia...juz ma 15 goli w tym sezonie w ...najsłabszym zespole Serie A.
Forza Viola per sempre!

krzysiu

a ja mam propozycje inna - nie przedłużac kontraktu Prade ;) a jak chce nową wersje Riberyego to w Rosji jest taki gostek z Gruzji który robi miazgę

Chiesa

21-letni lewy obrońca (alternatywnie środkowy pomocnik) Fabiano Parisi z Empoli na "fioletowej" liście.

Krzysiek74

Alessio Cragno obecny bramkarz Cagliari w kręgu zainteresowań jako ewentualny następca po odejściu Drago.
Forza Viola per sempre!

Chiesa

Trener Palmeiras Abel Ferreira na "fioletowej" liście.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview