• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

GENOA - FIORENTINA 1:1

Started by Chiesa, 22/09/10, 20:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

GENOA (3-4-3): Eduardo - Chico, Ranocchia, Dainelli - Kharja (74' Milanetto), Rossi (84' Zuculini), Veloso, Criscito - Palacio, Toni, Sculli (74' Rudolf). Ławka: Scarpi, Kaladze, Moretti, Rafinha, Zuculini, Mesto, Rudolf. Trener: Gasperini.

FIORENTINA (4-3-3): Frey - De Silvestri, Kroldrup, Gamberini, Pasqual - Donadel, C. Zanetti (63' Bolatti), Montolivo - Cerci (74' Marchionni), Gilardino, Vargas. Ławka: Boruc, Comotto, Felipe, Bolatti, Santana, Ljajic, Babacar. Trener: Mihajlovic.

Sędzia: Tagliavento (Terni)

Bramki: 17' Mesto - 10' Gilardino

Żółte kartki: Chico, Dainelli, Sculli - Pasqual, Frey

Widzów: 20.000
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Krzysiek74

Witam fioletową brać dajcie jakiś link dobry do meczu z góry dzięki :)
Forza Viola per sempre!

HarmaACF

Ja też bym poprosił :d jedyne co znalazłem to tutaj ale jeszcze nic nie ma : http://www.atdhe.net/24563/watch-genoa-vs-fiorentina

Paolo

Czołem!
Ciekawe co chłopaki pokażą, przy ewentualnej porażce nasza sytuacja nie będzie za ciekawa  ;). Co do linku, po 20:45 się zobaczy co dobrze działa.  ;)
Viola Club Polonia

Riggarton

Ama

Tak się składa, że na razie nie ma żadnej transmisji. Czyżby wyjątkowy mecz z serii: "no live video"?

Riggarton

Quote from: Amadiss on 22/09/10, 20:46
Tak się składa, że na razie nie ma żadnej transmisji. Czyżby wyjątkowy mecz z serii: "no live video"?

Dokładnie - podałem link, a nie sprawdziłem czy coś jest. Zawsze było...
Mam nadzieję, że gdzieś poleci.

Jankes

Niestety ale prawdopodobnie dziś bez transmisji... ::)
Step by step.