• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Fiorentina Womens - wiadomości (wrzesień 2024)

Started by Chiesa, 02/09/24, 15:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

📍 Kopenhaga!🛬🇩🇰
#ForzaViola 💜 #Fiorentina #UWCL
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

⭐️ ARE YOU READY?? ⚜️💜
⚽️ Jutro jest Brøndby-Fiorentina!
#ForzaViola 💜 #UWCL

Chiesa

💪 Gotowe na jutro! ⭐
#ForzaViola 💜 #Fiorentina #BrondbyFiorentina

Chiesa

⚜️ | 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 𝗗𝗔𝗬
⭐️ 1/2 Mini Tournament | Qualification Round UEFA Women's Champions League
🆚 Brøndby
⏰ g. 18.00
🏟 Brøndby Stadion Bane 2
🖥 www.acffiorentina.com
#ForzaViola 💜 #BrondbyFiorentina

Chiesa

Sebastián De La Fuente: "Dreszcz emocji związany z graniem na tych scenach jest z pewnością ogromny. Któregoś dnia rozmawiając z rodziną, przypomniałem sobie, że przygotowywałem drużynę na pierwszy rok w Serie B i dziś patrzę na kalendarz losowań rundy wstępnej Ligi Mistrzów. Myślę, że na poziomie zespołu będzie to również coś nowego, innego, to będzie ważny etap. Jest wiele czynników, w których emocje będą odgrywać kluczową rolę w tych meczach. Jednak niekoniecznie musi to być czynnik negatywny, ale także pozytywny dla zespołu, aby zmusił go do dania z siebie czegoś więcej. To może być dla nas bardzo silna broń, ponieważ mamy bardzo silne zawodniczki. Jedyne na co warto zwrócić uwagę to fakt, że  mamy tylko jeden mecz, w przeciwieństwie do rywalek, które mają już ich 5/6. Chcemy być bohaterami i zwyciężać. Powiedziałem zespołowi, że nie możemy myśleć o przyszłości, że to musi być konsekwencja. Staramy się myśleć mecz po meczu, aby dać z siebie wszystko. Każda piłka, którą mamy u stóp i którą odzyskujemy, musi być najważniejsza dla osiągnięcia kwalifikacji".

Alicja Tortelli: "Zespół w tym sezonie jest bardzo młody, ale ma niezłą mieszankę z doświadczeniem. Minęło wiele lat, odkąd Fiorentina gra w Lidze Mistrzów, więc dla nas bardzo ważne będzie udowodnienie, że jesteśmy na odpowiednim poziomie. Jest to dla nas ogromna satysfakcja i odpowiedzialność. Zmierzymy się z duńską drużyną, która w przeciwieństwie do nas rozpoczynała już mistrzostwa od kilku meczów. Z fizycznego punktu widzenia to dla nich korzystne, podobnie jak fakt, że mierzą się z nami u siebie. Jednak emocje są tak wielkie, że dodają nam kluczowej energii, abyśmy w tych dwóch meczach dały z siebie wszystko. W ostatnich dniach rozmawialiśmy z naszymi duńskimi koleżankami z drużyny na temat tej ekipy i powiedziały namm, że to inny rodzaj piłki nożnej, mniej techniczny i indywidualny, ale bardzo fizyczny. To moja pierwsza Liga Mistrzów w roli kapitana i mam nadzieję, że będę dla wszystkich punktem odniesienia i pomocą. Musimy grać do ostatniej sekundy, jakby nie było już żadnych meczów do rozegrania".

Chiesa

⏰⭐️🌍 | 𝗧𝗜𝗠𝗘𝗭𝗢𝗡𝗘
SET YOUR ⏰!
🖥 Live streaming su www.acffiorentina.com
#ForzaViola 💜 #BrondbyFiorentina #Fiorentina

Chiesa

Ile razy jeszcze tak?? 🤩
#ForzaViola 💜 #Fiorentina #UWCL

Chiesa

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview