• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Mercato [zima 2025]

Started by Chiesa, 17/11/24, 18:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Lucas Martínez Quarta wraca do River Plate. 7 mln euro zasili kasę Fiorentiny.

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Chiesa

Testy medyczne Valentini'ego💜⚜️
Powered by @istitutofanfani
#forzaviola #fiorentina

Fioletowy

Naprawdę chciałbym w to wierzyć. Niestety jestem zdania, że utrzymanie obecnej pozycji byłoby dużym sukcesem. To że ściągnięcie Davida De Gea okazało się strzałem w dziesiątkę i Moise Kean rozegrał pół sezonu życia nie zmienia faktu, że do czołówki jeszcze nam sporo brakuje, czego mecz z Napoli był najlepszym dowodem. Z takimi obrońcami o lidze mistrzów to można sobie pomarzyć. A już sprzedawanie Martineza Quarty za czapkę gruszek by wystawiać słabego jak trzy razy parzona herbata z biedronki Ranierego to już sabotaż.

Fioletowy

Moja wypowiedź to oczywiście nawiązanie do posta Krzyśka na temat walki o ligę mistrzów

Chiesa

27-letni pomocnik Michael Ijemuan Folorunsho "fioletowy". Podpisał 4-letni kontrakt. Napoli otrzyma 1 mln za wypożyczenie i 9 mln za wykup.

Dean

Wg mnie nie będzie on żadnym wzmocnieniem. Piłkarz z którym za 2-3 się pożegnamy, pewnie ze stratą. Obym się mylił  ::)

Krzysiek74

Fioletowy zgodzę się z Tobę po tym co widzieliśmy w meczu z Napoli,że z taką obroną to o LM możemy zapomnieć ale co do Quarty to też nie był on gwarancją szczelności tej linii i wielokrotnie robił babole z poziomu juniorskiego.
Niestety jakoś nie mamy ostanimi czasy zbyt dobrych obrońców a odejście Milenkovicia regres formacji obronnej jeszcze pogłębiło.Chyba pozostaje czekać na ogarnięcie się czyli zdobywanie doświadczenia obecnych "filarów"
czyli Ranieriego i Comuzzo.
Forza Viola per sempre!

Quick Reply

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview