• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Pomeczowe wypowiedzi...

Started by Chiesa, 06/03/25, 23:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Lucas Beltran: "Zaczęliśmy sennie, potem mieliśmy dobrą reakcję, grając bardzo dobrze. Następnie, w drugiej połowie, zaczęliśmy tak jak na początku pierwszej. Musimy grać mocniej. Co nas powstrzymuje? Nie wiem, co to może być. Musimy pamiętać, że to europejskie rozgrywki, grać każdy mecz tak, jakby był ostatnim. Zawsze musimy chcieć więcej, szukać zwycięstwa. Mogę tylko próbować zarazić moich kolegów z drużyny pragnieniem zwycięstwa, które mam. Kiedy takie rzeczy się dzieją, niełatwo jest zmienić wynik. Plan na mecz? Tak, myślę, że najlepszym rozwiązaniem dla mnie jest posiadanie bliżej kolegi z drużyny i możliwość gry z nim. Uważam, że to świetny system. Chcemy przejść do następnej rundy".

Luca Ranieri: "Zawsze mówimy sobie, żeby zaczynać mecze z determinacją, ale tym razem poszło źle. Odrobiliśmy straty fantastyczną reakcją i zaryzykowaliśmy zamknięcie pierwszej połowy na prowadzeniu, jestem pewien, że zaczynając od Neapolu to się nie powtórzy i nie możemy się doczekać rewanżu w następny czwartek. Drużyna, która wygrywa, próbuje tracić czas, a ta, która przegrywa, narzeka, teraz będziemy na nich czekać na Franchi".
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview