• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Primavera i cały sektor - wiadomości (kwiecień 2025)

Started by Chiesa, 02/04/25, 17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Under 18: Fiorentina-Lecce 3:2 (35' Arcadipane, 42' Di Pierdomenico, 80' Diallo - 39' Longo, 92' Paglialunga)

Podopieczni Marco Capparelli po przegranym finale Viareggio Cup, w meczu 27 kolejki campionato U18 pokonali Lecce 3-2.

FIORENTINA: Magalotti - Tchouameni (70' Sturli), Colaciuri, Guidorizzi (27'  Bonanno), Biagioni (k) - Bilobrk, Di Pierdomenico (62' Evangelista), Ciacci (62' Pisani) - Kaba (70' Angiolini), Diallo, Arcadipane (70' Atzeni). Ławka: Dolfi, Turnone, Batignani. Trener: Marco Capparella

Fiorentina ma 30 pkt w tabeli i jest w środku stawki.

Sędzia: Flavio Bardetti (Arezzo)

Asystenci: Emanuele Materozzi (Arezzo) - Filippo Ferretti (Pistoia)

🟨 Stanciu, Palmieri

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Finały scudetto Primaver w "Viola Park": podwójna okazja by zagrać na swoich "śmieciach"

Rywale naszych chłopaków do końca rundy zasadniczej - H. Verona, Udinese, Lecce, Monza, Genoa, Lazio i Torino.

Podopieczne Melani'ego mają jeszcze dwa spotkania. Rywale naszych dziewczyn to AS Roma i H. Verona.

Chiesa

Fiorentina U9 wygrała 2 edycję Junior Premier Football League!

8-1 vs Meeting Fc
4-0 vs Tarros Sarzanese
7-1 vs Progetto Intesa
3-2 vs Armando Picchi
3-4 vs Tau Calcio
2-0 vs Grifone

2-2 vs Tau Calcio
2-1 vs Torino
2-1 vs Parma
2-0 vs Grifone Calcio
5-0 vs Grifone Soccer
3-1 vs Prato
7-0 vs Lazio

Trener Filippo Lebri miał do dyspozycji taką kadrę: Tedeschi, Bartolozzi, Benassi, Caciagli, Certini, Ristori i Mollica (najlepszy gracz turnieju).

Chiesa

Chiesa

Powodzenia dla Francesco Presta💜⚜️
Czekamy na Ciebie na boisku💪🏻

Chiesa

Under 18: Fiorentina-Parma 3:0 (60' Pisani, 79' Atzeni, 82' Colaciuri)

Fiorentina ma 33 pkt i jest 10.

Dolfi - Turnone, Colaciuri (88' Di Pierdomenico), Bonanno (k, 64' Ciacci), Batignani - Bilobrk, Evangelista (77' Sturli), Pisani (88' Kaba) - Diallo (77' Sardilli), Angiolini (88' Tchouameni), Atzeni (88' Arcadipane). Ławka: Magalotti, Biagioni. Trener: Marco Capparella

Chiesa

Under 17: Fiorentina-Lazio 4:2 (5' Morazzini, 20, 38' Pirrò, 59' Tonti - 28' Zangari, 36' Polinari)

Fiorentina ma 40 pkt i jest na 4. miejscu razem z Lazio.

Mazzi - Giusto, Perrotti (72' Fattori), Bosković (65' Melai), Mataran - Cianciulli (k), Lorusso, Martini (Vk, 90' D'Aversa) - Tonti (90' Lenzoni), Pirrò (65' Melani), Morazzini (90' Ody.). Ławka: Inturri. Trener: Stefano Guberti

🟨: 80' Mazzi
🟥: -

Chiesa

Under 16: Palermo-Fiorentina 0:0

Fiorentina ma 41 pkt i pewny już awans z 4. miejsca do fazy playoff.

Quick Reply

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview