• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - PALERMO 1:2

Started by Chiesa, 03/10/10, 14:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pit.G

Riggarton

Florek

Trzeba zwolnić pseudo trenera jakim jest Mihajlovic! Przecież on nie ma zielonego pojęcia o trenowaniu, dawać tu jakiegoś doświadczonego trenera co poukłada ten rozbity okręt. Tak czy siak będziemy do ostatniej kolejki walczyć o utrzymanie. Wychodzą teraz nasze transfery przez ostatnie 2 lata, Corvino też się strasznie pogubił i to niestety widać. Czas na zmiany, duże miany.

HarmaACF

Ja zawsze wychodziłem z założenia że jak ktoś był dobrym piłkarzem to nie znaczy że będzie dobrym trenerem i dużo było przypadków które są tego dowodem .

HarmaACF

przerwa i jestem ciekaw co Miha im teraz powie w szatni .... kurde 0:2 u siebie masakra jakaś :(

Riggarton

Na Wikipedii właśnie przeczytałem, że Mihajlovic ma skłonność do rasizmu. Jeśli piszą prawdę to może to jest powodem braku szansy dla Papy Waigo?

Pit.G

Zarty Zartami ale my niemamy pomyslu na gre to co biega po boisku to nie sa zawodnicy tylko jakies baletnice...

Florek

Nie chcę obrażać Mihajlovica, ale on zawsze żył w innym świecie. Miał farta w Catanii, ale u nas pokazuje swój warsztat trenerski. Jeśli ten mecz przegramy nie wyobrażam sobie, aby nie został zwolniony. Miha OUT!