• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA-BARI 2:1

Started by Chiesa, 23/10/10, 20:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fiorek

No i mamy awans z 20. na 11. ;)

Co można powiedzieć więcej? Donadel pozdrawia polskich kibiców Violi ;)
---
www.mariuszsadurski.pl - blog PR i marketing w turystyce
www.acffiorentina.eu

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

VIOLANEWS.COM
FREY 6
COMOTTO 6
GAMBERINI 6
NATALI 6,5
KROLDRUP bez oceny
PASQUAL 6
MARCHIONNI 6
DONADEL 7
MONTOLIVO 6,5
SANTANA 6,5
PAPA WAIGO 6
LJAJIC 6+
BOLATTI bez oceny
GILARDINO 6,5
MIHAJLOVIC 6,5

FIORENTINANEWS.IT
Frey 6
Comotto 6
Pasqual 6
Natali 6,5
Kroldrup bez oceny
Gamberini 6
Donadel 7,5
Montolivo 6,5
Marchionni 5
Ljajic 6
Bolatti bez oceny
Santana 6,5
Papa Waigo 6
Gilardino 6

FIORENTINA.IT
FREY 6
COMOTTO 6,5
NATALI 6,5
KROLDRUP bez oceny
GAMBERINI 6
PASQUAL 6
DONADEL 7+
MONTOLIVO 7
SANTANA 6
PAPA WAIGO 6
LJAJIC 6,5
BOLATTI bez oceny
MARCHIONNI 6
GILARDINO 6,5
MIHAJLOVIC 6,5

FIRENZEVIOLA.IT
FREY 6
COMOTTO 6
GAMBERINI 6
NATALI 6
KROLDRUP bez oceny
PASQUAL 5,5
DONADEL 7
MONTOLIVO 6
MARCHIONNI 5,5
SANTANA 6,5
PAPA WAIGO 6
LJAJIC 6
BOLATTI bez oceny
GILARDINO 6
MIHAJLOVIC 6,5
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Florek

Cholernie ważne punkty. Teraz musi być już tylko lepiej. Bramka Donadela przepiękna, idealnie uderzył poza tym walczył jak lew. Czas rozpocząć marsz w górę tabeli :)

Krzysiek74

Wreszcie dobry mecz i 3 punkty piekny gol Donadela szkoda niewykorzystanej setki w ostatnich minutach.Piękny dzień Fiorentina 3 punkty i Widzewek gromi Jagę :D nic więcej do szczęścia nie potrzeba
Forza Viola per sempre!

Ama

Przepraszam bardzo ale jeśli piszecie dobry mecz to albo macie na myśli dobre 45 minut pierwszej + 2minuty Ljajica z drugiej połowy albo nie oglądaliście drugiej połowy/meczu. Druga połowa była bardzo ospała, oddaliśmy inicjatywę Bari i tylko fakt, iż są w kryzysie dał nam zwycięstwo. Mieliśmy sporo straconych piłek w środku boiska, zbyt wiele. Wiedziałem, że Bari strzeli bramkę, tym bardziej cieszę się z wspaniałego rajdu Adema zakończonego bramką Gili. Bramka na 2-1 utwierdziła mnie w przekonaniu, że czas najwyższy dać zagrać Borucowi. Dlaczego Frey nie wyszedł do tej piłki? Nie wiem, ale stał jak dupa wołowa na linii bramkowej i nie wiem na co liczył. Pomijam fakt, że obrona też zachowała się jakby pierwszy raz kryli przy wrzutce piłki. Nie dziwię się, że Miha byl wkurzony schodząc do szatni. Z całą pewnością Seba usłyszał kilka gorzkich słów, podobnie jak obrona.

Cieszy mnie wynik, szkoleniowiec nie jest rozliczany za piękno gry a za wynik. Ten mamy czyli jest gites.
8)

Paolo

Coś pięknego, nareszcie zwycięstwo!  :) Wiedzialem, że przyjdzie przełamanie, teraz czas na kolejne zwycięstwa. Meczu niestety nie oglądałem, ehh co te studia robią z człowiekiem  ;).
Viola Club Polonia