• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA-EMPOLI 1:0 (po dogrywce)

Started by Chiesa, 26/10/10, 20:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ama

Quote from: Pontius on 26/10/10, 23:29
QuoteNajgorzej zaprezentowali się Bolatti, Cerci i Ljajic

W życiu do tych graczy nie zaliczyłbym Ljajica... Wręcz przeciwnie, był jednym z lepszych na boisku, niezwykle aktywny. Wiadomo nie wychodziło mu dziś dużo, ale na tle zespołu zaprezentował się przyzwoicie. Prędzej w jego miejsce na twojej liście proponowałbym Gulana.

a Rudy ch*j? Silver też nie najlepiej...

Quote from: Chiesa on 27/10/10, 00:42
W styczniu out: Bolatti, Rudy i Cerci. To było żenujące co grali. Nie rozumiem, że są osoby co go bronią. Jak facet dostaje szanse to gra jak dupa wołowa. Wyjdzie mu 1 podanie i to wszystko a ile strat? Mascherano to on nigdy nie będzie. Donadel podniecił się występem z Bari i dziś grał padakę, ile strat też aż głowa boli. Cerci mógł zostać w 94' bohaterem a został zerem. 30 listopada (wtorek) zagramy ze zwycięzca meczu Frosinone-Reggina. Dziś pozytywny tylko awans, ale dawno nie widziałem takiej kaszany.

Bolatti - mam nadzieję, że znajdzie sobie inny klub, bo ma zbyt słabą psychikę. Może w innym, być może mniejszym klubie będzie mógł grać na luzie. Poza tym w pozostałych meczach, gdzie wchodził z ławki nie grał jak dupa wołowa, tylko jak dobry salcesonik ;) Rudy faktycznie przyjął podnietę i zagrał... nie, on nie zagrał... on tylko tam był.

Ale ja jestem usatysfakcjonowany. Nie liczy się gra, tylko wynik. A ten mamy. Czyż nie tak Inter dochodzi co sezon po mistrzostwo?

SimoneKG

Oglądalem wczoraj straszny mecz... myślę, że nie musze komentować, każdy widział...
Ale jednak Ljajic na minus, rozumiem można akcji nie wykorzystywać, ale wszystkich? Tak samo reszta drużyny.