• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA-CHIEVO 1:0

Started by Chiesa, 07/11/10, 12:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ama

Jak my tego nie wygramy to ja na prawdę nie wiem na kim mamy punkty zdobywać...

kulwik

Brakuje skrzydeł. Napiszcie smsa do trenera aby Santana grał na lewej a Marchionni na prawej. A Donadel w każdym meczu teraz taki nieobecny lata. I atak jak dla mnie Fiorentina powinna zagrać systemem 2 wysuniętych napastników i Gilardino jako odgrywający. W FM 2010 to skutkowało że Mutu był królem strzelców.

Riggarton

Amadiss, jak to? W środę 3pkt z Romą, potem remis po ciężkim meczu z Ceseną i 6 pkt z Juve i Milanem... ;D

kulwik

Lech z Juve zremisował to my mamy pewną wygraną

Dean

Teraz to my też z Lechem moglibyśmy mieć problem skoro z Empoli ledwo się udało wygrać

Lechu

Nie wiem czym wy sie zachwycacie. Gramy jak w ostanich kilku meczach czyli wolno przewidywalnie, bez blysku. Jednostajne tempo o ktorym nawet komentator na *** mowi ze montonne i bez jakichkolwiek zmian. Dochodzimy do pola karnego i na tym sie konczy. Oddalismy moze 3 celne strzaly. Nawet jak dluzej sie utryzmujemy przy pilce to nic z tego nie wynika. Ljajic na lewa strone za MM. On tam nic nie gra kolejny raz.

Riggarton

Lechu, jak dla mnie to to jest dobra gra na tle tego co widziałem parę tygodni temu - może dlatego się podniecam.

Lechu

Ja widze taka sama gre od paru tyg i nic sie nie zmienia ;> Bo niby co sie zmienilo?