• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ROMA-FIORENTINA 3:2

Started by Chiesa, 10/11/10, 17:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Roma: Julio Sergio - Cicinho (81' Rosi), Mexes, Burdisso, Riise - De Rossi, Greco (73' Brighi), Simplicio - Menez (63' Perrotta) - Totti, Borriello. Ławka: Lobont, Castellini, Vucinic, Baptista, Perrotta, Brighi, Rosi. Trener: Ranieri

Fiorentina: Boruc - De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual - Donadel (72' D'Agostino), Santana (80' Bolatti) - Vargas (59' Ljajic), Marchionni, Mutu - Gilardino. Ławka: Avramov, Comotto, Kroldrup, D'Agostino, Ljajic, Bolatti, Cerci. Trener: Mihajlovic

Sędzia: Mauro Bergonzi (Genova)

Bramki: 45' Simplicio, 51' Borriello, 76' Perrotta - 69' Gilardino, 89' D'Agostino

Żółte kartki: Burdisso - Donadel, Santana, Boruc, D'Agostino

Widzów: 25.000
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Riggarton

Nie kibicuję Violi aż tak długo by pamiętać jak sobie radzi Santana na DP - może mnie ktoś oświecić? :)

Ama

Santana nie będzie grał DP. Będziemy grać raczej 4-4-2 lub 4-4-1-1

Riggarton

A - to co innego. Więc możnaby się spodziewać ładniejszej gry w pomocy/ataku ;D Dużo ofensywnych graczy będzie.

BalonACF

duza nadzieja dziasiaj w Vargasie !! Ciconho zastepuje Casettiego a to słaby punkt Romy :) nasz peruwiano - bomber bedzie szalał :)

nightsword

Chyba dzięki Borucowi Canal pokazuje Viole :)

kulwik

Jak dla mnie jeden z najważniejszych meczy w sezonie. Musimy wygrać :D Mam nadzieję że D'Agostino wejdzie w 2 połowie