• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

AC MILAN - ACF FIORENTINA 1:0

Started by Chiesa, 20/11/10, 18:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Florek

Milan był słaby jak nigdy, a i tak zdobył 3 punkty. Koszmarny mecz Comotto i Vargasa. Ten pierwszy zachował się jak amator przy bramce, a Vargas zagrał dla Milanu, ani jednej udanej akcji. Niech go wywalą bo mam go już dość. Lepiej niech wpuszczą Carraro bo El Loco się nawet biegać nie chce. Niezły występ Camporese, jak na debiut w Serie A zagrał całkiem poprawnie.

kulwik

No świetnie Ljaić czy jak ci tam sam na sam i do tego ta czerwona kartka za co? Za to że sędzia jest ciołkiem? No brawo wspaniały mecz

Adam

Ciekawe ile kosztuje Criscito?
Gdyby była kasa to chętnie bym go wiedział we Violi razem z Brazylijczykiem Jucilei.
Gdyby chociasz oni by nam coś pomogli w zamian za Pasquala, Bolata i Zanettiego lub Donadela

Krzysiek74

Kolejny przeciętny mecz a co do zawodnika o nazwisku Vargas ...odejdź chłopie  jesteś cieniem Juana  który zachwycał ...
Forza Viola per sempre!

Chiesa

VIOLANEWS.COM
BORUC 6,5
COMOTTO 5,5
NATALI 5,5
CAMPORESE 6+
KROLDRUP 5,5
PASQUAL 6
D'AGOSTINO 6
DONADEL 6
CERCI 6-
SANTANA 6
LJAJIC 5,5
MARCHIONNI 6
VARGAS bez oceny
GILARDINO 6+
MIHAJLOVIC 6+

FIORENTINANEWS.IT
Boruc 7
Comotto 5,5
Pasqual 5,5
Natali 6
Camporese 6,5
Kroldrup 5
D'Agostino 5,5
Donadel 6
Cerci 6
Santana 6
Ljajic 5,5
Marchionni 6
Vargas bez oceny
Gilardino 5,5

FIORENTINA.IT
BORUC 6.5
COMOTTO 5.5
NATALI 5
CAMPORESE 6
KROLDRUP 5
PASQUAL 6.5
DONADEL 6
D'AGOSTINO 6
CERCI 6-
SANTANA 6
LJAJIC 5.5
MARCHIONNI 6.5
VARGAS bez oceny
GILARDINO 6.5
MIHAJLOVIC 6.5

FIRENZEVIOLA.IT
BORUC 7
COMOTTO 5
NATALI 5,5
CAMPORESE 6.5
KROLDRUP 5,5
PASQUAL 6
DONADEL 6
D'AGOSTINO 6
CERCI 5,5
SANTANA 6
MARCHIONNI 6
VARGAS bez oceny
LJAJIC 5,5
GILARDINO 6
MIHAJLOVIC 6

Moje
BORUC 6,5
COMOTTO 4,5
NATALI 5,5
CAMPORESE 6
KROLDRUP 6
PASQUAL 6
DONADEL 5,5
D'AGOSTINO 6,5
CERCI 6
SANTANA 6,5
MARCHIONNI 5,5
VARGAS bez oceny
LJAJIC 6
GILARDINO 6
MIHAJLOVIC 6
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Ama

Powiem tak, dzisiaj nie byliśmy na pewno gorszą ekipą od Milanu, zadecydowała jedna bramka i jeden błąd (Comotto nie powinien zostawać z Ibrą). To kolejny mecz, który utrzymuje mnie w przekonaniu, że powinniśmy podziękować Comotto i Pasqualowi. O dziwo Donadel coś grał, D'Agostino mnie dzisiaj nie zachwycał, odnoszę wrażenie, że nie chce walczyć na maxa o piłkę. Santana po raz N-ty pokazał, że jest znacznie lepszy od Cerciego. MM zbytnio zbratał się z Donadelem bo dzisiaj zbyt łatwo szło mu podawanie do zawodników Milanu. Ljajic bardzo ambitnie, z polotem. Gilardino w paru sytuacjach mógł się zachować lepiej, szczególnie jeśli chodzi o łapanie na offside. Camporese udowodnił, że może z powodzeniem rywalizować o pierwszy skład z Natalim.

Moje oceny
BORUC 6,5
COMOTTO 4,5
NATALI 5,5
CAMPORESE 6
KROLDRUP 5,5
PASQUAL 5,5
DONADEL 6
D'AGOSTINO 6,5
CERCI 5,5
SANTANA 6,5
MARCHIONNI 5,5