• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ACF FIORENTINA - REGGINA 3:0

Started by Chiesa, 30/11/10, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Fiorentina:  Avramov - De Silvestri (62' Comotto), Kroldrup, Felipe (72' Masi), Gulan - Zanetti, Bolatti - Cerci, Carraro, Marchionni - Babacar (48' Seferovic).  Ławka: Seculin, Santana, Papa Waigo, Ljajic. Trener: Mihajlovic

Reggina: Kovacsik - Cosenza, Burzigotti, Verruschi - Laverone, Castiglia, Tedesco, Danti (64' Zizzarri), Rizzato (46' Colombo) - Adiyiah, Louzada (53' Sy). Ławka: Marino, Adejo, Giosa, Maita. Trener: Atzori.

Sędzia: Russo (Nola)

Bramki: 28' Babacar, 43' Marchionni, 46' Cerci

Żółta kartka: Verruschi

Czerwona kartka: Tedesco

Widzów: 4.904 (14.610,30 euro)
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Riggarton

Chiesa, Twój skład Violi liczy 12 zawodników ;D
Jeśli ktoś ma możliwość oglądać, to ten mecz będzie transmitowany na żywo na Polsat Sport Extra ;)

Forza Viola!

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Krzysiek74

Forza Viola per sempre!

Riggarton

Brawo Baba i brawo Marco ;)
W drugiej połowie najlepiej podobnie - spokojnie kontrolować grę i spokój :)

Insomnia

Albo mi się zdaje,albo gramy od niechcenia.Zdecydowanie najlepiej gra Carraro,wszędzie pełno 2 asysty próbuje jakieś strzały z daleka.No,ale nie jest źle,w końcu kilku podst. zawodników nie ma,chyba brak nam zgrania,chodzi mi o tych nowych młodych zawodników.
Spiritus Sante
"Ja nie czytam scenariuszy,to one czytają mnie"

BalonACF

Nie moge ogladac i prosze kogos zeby mi napisał czy jest szansa na to że strzelimy 4 gole ? potrzebuje do stawiania live tego info :)

Adam

dopiero teraz jestem ma ktoś link?