• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FC PARMA - ACF FIORENTINA 2:1

Started by Chiesa, 13/12/10, 18:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Riggarton

Mocna musi być ta mgła skoro przeszkadza w rozegraniu meczu.

Krzysiek74

Forza Viola per sempre!

Insomnia

Gratulacje dla komentatora na Polsacie Sport Extra,widać,że zawodowiec,wygaduje takie głupoty,że aż meczu mi się nie chcę oglądać.
Spiritus Sante
"Ja nie czytam scenariuszy,to one czytają mnie"

Krzysiek74

Na razie jest nie najgorzej poczekjamy z ocenami na 2 polowe...
Forza Viola per sempre!

ACFdziubek

Quote from: Lenon on 14/12/10, 21:48
Gratulacje dla komentatora na Polsacie Sport Extra,widać,że zawodowiec,wygaduje takie głupoty,że aż meczu mi się nie chcę oglądać.

A co powiedział na przykład?

kulwik

Przerąbane te mecze violi. W niedziele oglądałem Toty vs Chelsea, poneidziałek MU vs Arsenal a teraz taki nudny mecz. Jedyne pocieszenie to że gramy lepiej niż w ostatnim meczu ligowym mimo że nie gramy najmocniejszym składem.  Chociaż teraz ciężko wybrać najmocniejszy.

Lubie jakoś tego Babacara ale jak go Miha nie zmotywuje na 2 połowe to niech lepiej zajdzie

A co do oglądania meczów to polecam http://livetv.ru/pl/eventinfo/61864_parma_fiorentina/ osobiście korzystam z SopCasta i na moich 42 calach wygląda to znośnie. Oczywiście bez porównania do meczów z ligi angielskiej ale jest dobrze

Insomnia

Quote from: ACFdziubek on 14/12/10, 21:50
Quote from: Lenon on 14/12/10, 21:48

A co powiedział na przykład?

Co chwile się myli,ma niedokładne informacje na temat Violi,a co wygaduje o piłkarzach to nie wspomnę.
Spiritus Sante
"Ja nie czytam scenariuszy,to one czytają mnie"