• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - BRESCIA 3:2

Started by Chiesa, 08/01/11, 21:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pit.G

My nawet nie gramy zespolowo ,na sepa,  kazdy kto ma pilke strzela na bramke  :D

Landem

Mario Alberto, w tobie nadzieja. Tobie jedynemu się chce w tym sezonie... :/

Florek

Sportowo nie zasługujemy na Serie A, gramy jak amatorzy. Do tego super trener... :mad:

Pit.G

Moim zdaniem spadek do serie b coraz bardziej realny z tym sztabem i zawodnikami w serie b mozna pograc o srodek tabeli..Mihajlovic won...

Pit.G

Landem

Nie oglądam już tego:/ Szkoda mi nerwów.

Bartol

Lecimy do Serie B. Jak po tym meczu nie wywala tego pseudo trenerzynę to nie wierze juz w ten zespół :/

Florek

Brawo idioci!!! Amatorzy zasrani, niech wam kibice tak wpier*olą, że odechce wam się żyć! Przegrywać do przerwy 2:0 z takimi leszczami jak Brescia to nie wstyd a skandal! Mihajlovic niech wydupia do swojej zasranej Serbii i niech tam zostanie bo za kilkanaście kolejek będziemy w Serie B! Nie wierzę w ten zespół, mówiłem, że potrzebna jest rewolucja a nie drobne zabiegi kosmetyczne. Teraz mamy za swoje. Mam nadzieję, że Cerci nie zagra już w tym sezonie bo ten koleś jest koszmarną pomyłką. Zresztą cały zespół jest pomyłką, nie oglądam już tej drużyny bo nie mam sił do tym debili. Dziękuje! :-*