• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ACF FIORENTINA - AC MILAN 1:2

Started by Chiesa, 08/04/11, 17:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Riggarton

No to trzeba przyznać, szału nie było. W końcówce mieliśmy przewagę zawodnika i inicjatywa była po naszej stronie. Można było to wykorzystać spokojnie :/

Lechu

No wielkie mecz to nie był wbrew zapowiedziom. Chyba ze wielki mecz naszej obrony. Sędzia dołożył swoje 5 groszy.

Fiorek

Ostrzyłem sobie zęby na ten mecz, ale widocznie w tym sezonie nie pokonamy w lidze nikogo poważnego...
---
www.mariuszsadurski.pl - blog PR i marketing w turystyce
www.acffiorentina.eu

Chiesa

VIOLANEWS.COM
BORUC 6,5
COMOTTO 5
GAMBERINI 5
NATALI 5,5
KROLDRUP 6
PASQUAL 5+
DONADEL 5
BEHRAMI 6
MONTOLIVO 5,5
VARGAS 7
SANTANA 6-
GILARDINO 5,5
LJAJIC 5
BABACAR 5,5
MIHAJLOVIC 4,5
FIORENTINANEWS.IT
Boruc 6,5
Comotto 5
Pasqual 5,5
Gamberini 5
Natali 6
Kroldrup 6
Donadel 6
Behrami 6
Montolivo 5,5
Vargas 6,5
Santana 6
Ljajic 5
Babacar 5,5
Gilardino 6
FIORENTINA.IT
BORUC 7.5
COMOTTO 5
GAMBERINI 5.5
NATALI 6
KROLDRUP 6
PASQUAL 5
DONADEL 5
BEHRAMI, 6
MONTOLIVO 5
VARGAS 7.5
SANTANA 6.5
LJAJIC 5
BABACAR 6
GILARDINO 5.5
FIRENZEVIOLA.IT
BORUC 6,5
COMOTTO 5
GAMBERINI 5
NATALI 6
KROLDRUP 6
PASQUAL 5,5
MONTOLIVO 5,5
DONADEL 5
BEHRAMI 6
VARGAS 7
SANTANA 6
LJAJIC 5
BABACAR 6
GILARDINO 5,5
MIHAJLOVIC 4,5
ACFFIORENTINA.EU
BORUC 6,5
COMOTTO 5
GAMBERINI 5
NATALI 5,5
KROLDRUP 6
PASQUAL 5
MONTOLIVO 5,5
DONADEL 5
BEHRAMI 6
VARGAS 7,5
SANTANA 6,5
LJAJIC 5,5
BABACAR 6
GILARDINO 6
MIHAJLOVIC 5
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Tak się zastanawiam dlaczego sędziowie nie lubią nam dyktować karnych? Czy ktoś zna odpowiedź?
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Holy

1. Nie wiem co zrobił przy pierwszej bramce Comotto, który zamiast przykryć Seedorfa to chciał go bez sensu złapać na spalonym, chociaż i tak inni nasi obrońcy byli bliżej bramki. Kompletnie dla mnie nie zrozumiałe i głupie.
2. Jeśli chodzi o tę sytuację w polu karnym Milanu. Tak szczerzę to Comotto trzymał Seedorfa. W powtórkach było widać, lecz Seedorf oczywiście też bez winy nie był. (Tak w dwie strony to się działo).

Ogólnie defensywa zagrała bardzo słabo, dobry Boruc, rozpaczliwe strzały z dystansu, faule w wyniku frustracji - słaby mecz w naszym wykonaniu. Jeżeli byśmy wywalczyli ten punkt to byłoby to trochę nie sprawiedliwe, lecz szczęśliwe, no i oczywiście odpadamy z walki o Europa League.

Dean

Mnie dziwi zachowanie Gamberiniego przy sytuacji Pato z pierwszej połowy. Sygnalizował spalonego, którego ewidentnie nie było i już po tym jak Boruc obronił strzał i gra nadal była kontynuowana, on stał i miał pretensje do liniowego...