• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ACF FIORENTINA - AC MILAN 1:2

Started by Chiesa, 08/04/11, 17:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Lechu to jest wina systemu, rozmawialiśmy o tym wiele razy. Niech rozgrywki Primavery znikną i powstanie drużyna B jak w Hiszpanii i ci młodzi będę mogli szybciej wejść do gry w Serie A. A tak to wiesz. Buso na pewno się nie zgodzi - Primavera stawia sobie za cel mistrzostwo więc nie odda najlepszych graczy.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Lechu

Ja o tym wiem dzięki tobie i Sinisza tym bardziej też o tym wie więc czemu pieprzy głupoty :) skoro wiadomo z góry, że nie ma takiej możliwości żeby zabrał kogoś z Primavery. Nie wiem zatem co ma na myśli mówiąc, że  zamierza dać szansę młodym i wymieniając Buso w tym kontekście, bo chyba wypowiadając się tak ma na myśli naszych młodzików. Do Babacara i Adema ma pretensje o brak zaangażowania. Poza tym to są już znane twarze i w Primaverze nie grają. Więc co Camporese? Jego też znamy. Wypowiadał się w liczbie mnogiej. Na kogo zatem chce postawić? Dla mnie mydlenie oczu troche.   

Dean

A mi się wydaje, że Camporese nie gra, bo Miha boi się na niego postawić (powody typu: jest młody, niedoświadczony albo będzie popełniał błędy). Ale czemu nie dać mu szansy skoro Natali z Gamberinim nie spisują się dobrze i też popełniają kardynalne błędy? Wg mnie nie gra bo nasz ukochany trener boi się być ofiarą braku wyników.

boozz

To jest jakaś brednia ;o Primavera jest drugą drużyną Fiorentiny i Buso ma **** do gadania. Babacar czy jakiś inny młodzik może być graczem 1 sq i zupełnie nie przeszkadza to temu żeby zagrał w meczu Primavery jeśli nie zmieści się w wyjściowej 11stce pierwszej drużyny. Ama dla mnie jest bez różnicy czy błędy popełni garbaty lewy, garbaty prawy czy jakiś młodzik który przy okazji będzie się uczył. Jemu te błędy bym wybaczył. Wielbłądy do szału mnie doprowadzają.

Chiesa

boozz otóz ma niestety, a Primavera nie jest 2 zespołem i dopóki tych rozgrywek nie zlikwidują będą takie hece.

Lechu

Bozz we Włoszech faktycznie jest tak system dziwnie skonstruowany. Dobrze by bylo jakby Irek przypomniał o co chodzi ":)

Lechu

Także nie ma opcji zgłoszenia płynnie zawodnika z drużyny juniorów. Można go co najwyżej wypożyczyć. Jeżeli taki gówniarz nie jest zgłoszony do 1 drużyny wcześniej odpowiednio przed sezonem, czy do jakiegoś momentu w sezonie to potem nie ma możliwości łatwej włączyć go do drużyny. Jak się mylę  Irek popraw.

Chiesa

Błędy naszej kochanej obrony; Gamber w obu sytuacjach krył powietrze, Natal wolny, boki wiadomo.