• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

BRESCIA - ACF FIORENTINA 2:2

Started by Chiesa, 19/05/11, 19:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Brescia: Arcari - Zambelli, Bega, Zoboli, Zebina - Filippini (76' Tassi), Baiocco, Accardi - Diamanti (61' Nana) - Eder, Jonathas (82' Caracciolo) . Ławka: Hrivnak, Vass, Caracciolo, Tassi, Bara, Kamal, Welbeck. Trener: Iachini.

Fiorentina: Frey - De Silvestri, Gamberini, Natali, Gulan (31' Comotto) - Behrami, Montolivo, Vargas - Cerci (77' Seferovic), Babacar, Mutu (46' Ljajic). Ławka; Neto, Donadel, Santana, D'Agostino, Ljajic, Comotto, Seferovic. Trener:: Mihajlovic.

Sędzia: Gianpaolo Calvarese (Teramo)

Bramki: 19' Eder, 87' Accardi - 2' Vargas, 75' Cerci

Żółte kartki: Zebina, Zoboli

Widzów: 15.000
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

fiorentino78

Brakował mnie bardzo Zanetti. Sprawdziłem statistyki. Od kiedy on jest piłkarzem Bresci grał tylko 8 mecze. Dalej z ostatniem mecem. The shit must go on! Camporese Ljajic e Bab od piewszej minuty. Ten mecz nie ma nic czekawego.
- Si lavora e si fatica per la viola e per la f..a!
- Firenze e' la mia capitale e la Fiorentina la mia nazionale!
- Chi non tifa per la viola c'ha la mamma bu.....a!

Ama

No widzę, że Miha w końcu na młodzież stawia! W końcu Natali i Mutu w pierwszym składzie, już myślałem że będziemy musieli do następnego sezonu poczekać! 8) Czas zobaczyć co młodzież potrafi.

Wagu

nieno Baba moze zagra, ale kto wiecej mialby zagrac? w sumie ja dalbym zadebiutowac Neto :)

Chiesa

Więcej młodych nie zagra bo jest na kadrach m.in w Kołobrzegu:).

Chiesa

Chiesa

nightsword

Macie może jakiś link do meczu ?