• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Vargas depiluje nogi:)

Started by Chiesa, 28/07/10, 14:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Paolo

Nie mam zamiaru się sprzeczać, to nie jest w moim stylu  ;).

Może zwróć uwagę na kolarstwo, póki jeszcze trwa sezon  ;). Wszyscy kolarze golą nogi, właśnie dlatego żeby łatwiej można było przeprowadzić masaż, oraz dlatego, że łatwiej goją się otarcia skóry np. po upadku.

A jak nie wierzysz w takie 'cuda', przejdź się do pierwszego lepszego klubu kolarskiego i popytaj specjalistów. Może jeszcze uważasz, że maści nie działają? Ehh...

Są oczywiście ludzie, którzy golą sobie nogi dla przyjemności. Nie takie rzeczy dla przyjemności ludzie robią, trochę fantazji ^-^.

Viola Club Polonia

7eventy

Ale my tutaj rozmawiamy o kolarstwie czy o piłce nożnej? Nie wiem, mogę się trochę mylić, ale te dwie rzeczy się chyba różnią ...  :D

Paolo

Te dwa sporty się różnią, fakt :-*. Zauważ jednak, że różne sporty mają wiele wspólnych rzeczy na wielu płaszczyznach. Może powiesz, że nogi kolarzy i piłkarzy nie są mocno eksploatowane? :) Przecież nie porównujemy gimnastyki artystycznej z łucznictwem  :D. Swoją drogą mężczyźni uprawiający wiele sportów golą nogi. Właśnie z wcześniej przeze mnie wymienionych powodów.  ;) To jest fakt. Tyle z mojej strony.
Viola Club Polonia

smyc

7eventy jeśli mówisz że owłosienie nie przeszkadza w masażu to chyba nigdy nie zaznałeś "przyjemności" bycia masowanym i jednak nie masz o tym pojęcia. A jeśli mówisz, że Boruc odniósł kontuzję w czasie meczu to chyba nie sądzisz, że terapeuta będzie tracić czas na depilowanie nogi w czasie przerwy?? A może Artur miał to przewidzieć przed meczem i ogolić nogi wcześniej??