• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

PESCARA - FIORENTINA 1:5

Started by Chiesa, 17/05/13, 23:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Baggio210

Oglądnąłem skrót w RAI 2. Karny to oczywisty druk. Sędzia Laguna by sie nie powstydził!!!!
A na marginesie, cieszy ładny mecz Fernandesa. Gol i asysty, chyba ze dwie.

Tommy

Wszystko szmaciarze kasują. Nic nie przejdzie - nic, nawet jeśli nic o Milanie nie piszę. Wszystkich Fioletowych kasują szmaty.

Jestem niesamowicie zażenowany. Nawet nie zdenerwowany, ale zażenowany, bo wszyscy rozważaliśmy przed meczem taki rozwój wypadków. Chcę jednak podziękować tej WSPANIAŁEJ DRUŻYNIE za cały sezon, za tyle momentów radości i dumy z bycia jednym z fanów Fiorentiny. Jestem po raz kolejny dumny z tego, że moje serce jest i zawsze będzie fioletowe. I jestem niesamowicie dumny z tego, że straciliśmy to trzecie miejsce w takim stylu. Nam w tym sezonie nikt nic nie dał - sami wszystko zdobyliśmy, a wiele punktów straciliśmy przez sędziów. Oczywiście - sezonowcy z Mediolanu będą pisać tylko o meczu z nami, gdzie sędzia dał nam 2 karne, podczas gdy moim zdaniem tylko pierwszy był naciągany. Nikt z nich nie powie o niesłusznym czerwie dla Tomovica, o dwóch sytuacjach gdzie sędzia mógł w pierwszej połowie wyrzucić i Monto i Balo z boiska. O tym nie powiedzą. Nie ma sensu się z debilami kłócić.

W następnym sezonie wrócimy jeszcze mocniejsi i skopiemy dupę tym .... z Mediolanu tak mocno, że nie będą wiedzieli gdzie są.

Wolę w tak honorowy sposób przegrać to 3 miejsce, niż w tak pedalski, frajerski i niezasłużony wygrać, jak to dzisiać AC Karny uczynili.

FORZA VIOLA PER SEMPRE!!! Jeszcze raz brawa dla wszystkich - od DDV, ADV, Menucciego, Guariniego, poprzez dyrektorów technicznego, sportowego, trenerów, piłkarzy aż po wszystkich, którzy w jakikolwiek sposób przyczyniliście się do tego, że możemy być dumni z dzisiejszej Fiorentiny! Jesteście wielcy!

Chiesa

Panowie moze zrobimy koszulki: milan złodzieje, 0 szacunku
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Dean

Monto to już typowy milanista. Pomimo tylu lat gry w fioletowej koszulce nic go z nami nie łączy jak niektórych naszych ex.

Chiesa

na seriea.pl to jest multum milanistów i chyba zalozyciele strony tez wiec nie wygramy ze złodziejami. Merdy per sempre!!
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

occhiobello

Galliani chyba bierze to samo co Montolivo, co on kur.. mówi  ???

MentiX

Gratulacje, zasłużyliście na LM, ale sędzia was i nas wyr*** na oczach wszystkich. Najpierw Siena w 1 połowie nie dostała ewidentnego karego, potem karny z kapelusza dla Milanu... no ale cóż przecież LM nie może być bez "wielkiego Milanu". Mam tylko nadzieję, że się skompromitują w eliminacjach i trafią na silny zespół. Teraz "wielcy fani" Milanu się cieszą, a przez cały mecz srali w gacie. A co do seriea.pl to mi tez zablokowali konto chociaż nikogo nie obraziłem.  Pozdro.

P.S.
Byście mogli wrócić ze stronką
Nella piazza del Campo ci nasce la verbena, viva la nostra Siena, viva la nostra Siena.. Nella piazza del Campo ci nasce la verbena, viva la nostra Siena, la più bella delle città. SIENA! SIENA! SIENA!

Tommy

Nie cytujcie proszę już nic z tego żałosnego serwisu traktującego o włoskiej piłce. Nie mam nerwów do tych ludzi.