• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

PESCARA - FIORENTINA 1:5

Started by Chiesa, 17/05/13, 23:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

occhiobello

Quote from: Baggio210 on 19/05/13, 23:28
za co?

...no m.in. za to jak zaraz po wejsciu na boisko zakręcił 3 pomocnikami Pescary.

Landem

Quote from: one4all on 19/05/13, 23:31
Viviano: "Lepsze 4 miejsce, niz bycie zlodziejem"

BRAWO EMIALIANO!!

Ten facet musi zostać.

MentiX

Dzięki, ale o awans będzie bardzo trudno. Sponsorem nie będzie już Bank Montepaschi, który co roku wkładał do kasy coś koło 8 mln euro, pewnie odejdzie 1/2 składu albo i więcej, no i korzyści finansowe grając w B są o wiele mniejsze. Gdzieś wyczytałem, że na spadku Siena straci coś koło 24 mln ojro + brak sponsora w postaci Montepaschi. Ponadto zmieniły się przepisy odnośnie wynagrodzeń w Serie B, ale chyba dotyczą one dopiero tych, co będą podpisane. Derby to możecie mieć z Empoli lub Livorno.
Nella piazza del Campo ci nasce la verbena, viva la nostra Siena, viva la nostra Siena.. Nella piazza del Campo ci nasce la verbena, viva la nostra Siena, la più bella delle città. SIENA! SIENA! SIENA!

Chiesa

MentiX tak, ale bądźmy dobrej myśli - 3mamy kciuki.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Gonzalo: "gdybym powiedział co myślę nigdy bym już nie zagrał w italii"

Chiesa

To co pisał Occhiobello - Viviano: 'lepiej grać w EL niż być złodziejem'

Tommy

Bravo Viviano! O to chodzi. My 4 miejsce wywalczyliśmy na boisku, często będąc kantowanymi przez arbitrów, a Milan ? Wszyscy wiedzą o co chodzi :)

A Wolski bardzo mi się podobał. Odważne zagrania, pokazał trochę techniki :)

occhiobello

No nic nie ma LM ( nie ma 30 mln euro i teraz inaczej będzie wyglądało nasze mercato ) ale jest LE. Jak pięknie by było zagrać w finale i zapełnić Juventus Stadium ( tam odbędzie się finał ) fioletowymi barwami. Ciekawe co na to zebry, trochę fioletu na te czarne pasy to jak miód na ranę... :D :D :D