• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SASSUOLO 3:4

Started by Chiesa, 04/05/14, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Baggio210

Wróciłem, zrobiło się honorowo 3-4! I ktoś tu jeszcze pisze, że mecz sprzedany!

Chiesa

Baggio nie wiem, mam mieszane uczucia... W Livorno wygramy.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

one4all

Nie wiem sam, mi po głowie chodzi scenariusz Chuckiego. Rosati niby chciał coś wybronić. Obrona dramat, przy bramkach nawet nie próbowali udawać, że chcą odebrać piłkę.

Tommy

Nie no, nie róbcie sobie jaj z tym handlowaniem meczami. Przynajmniej ja w to nie wierzę kompletnie.

santo

A to dziwne, bo podobny jak nie identyczny wpis jak mój był po meczu z Napoli i nie było nagany! Czyżby równi, równiejsi..... :)    Wracając do meczu chyba nikt już nie ma wątpliwości, że mamy doczynienia z " przereklamowanym produktem ", który wymaga gruntownego przewietrzenia.........Forza Viola

// Tak, jesteś równy i jednocześnie "równiejszy" sobie... Kolejna dyskusja na ten temat w poście zakończy się banem na 48h [A]

Wagu

nieciekawy meczyk, nieciekawa atmosfera, a Nasza obrona to zwykla sciera...

Baggio210

Nie wierzę w sprzedanie meczu. Niestety tak wygląda organizacja naszej gry w obronie. Pisałem o trenerze od obrony, o sztywnej grze w linii. Pytałem, w  który to już mecz wchodzimy od straty bramki. Żeby nie męczyc pamięci zanadto, tak też było ze śmieciarzami....
Czy coś zmieniło?

GrzegorzK

Każdy głupi wie, że budowanie drużyny zaczyna się od tyłu. U nas na prawde wiele czynników wpłyneło na to, ze zaczeliśmy od przodu (przymusowa sprzedaż Jojo, odejście Ljalicia, mega okazje na kupno Rossiego i Gomeza) i wiele innych.

Jeśli w tym okienku jak to jest zapowiadane kupimy jakichś konkretnych obrońców (nie Samuel) tylko na prawde konkretnych to jest spora szansa być w LM. Bo patrząc na poziom naszej obrony i miejsce w tabeli to cała reszta gra i tańczy ;))

Pozdrawiam :D FORZA VIOLA !