• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SASSUOLO 3:4

Started by Chiesa, 04/05/14, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

FIORENTINA: Rosati - Diakité (70' Tomovic), G. Rodriguez, Savic, Pasqual - M. Fernandez, Pizarro, B. Valero - Wolski (55' Joaquin) - Cuadrado, Matri (66' G. Rossi). Ławka: Lupatelli, Roncaglia, Hegazy, Vargas, Ambrosini, Anderson, Aquilani, Ilicic, Matos. Trener: Montella

Niedysponowani: Neto, Compper
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Bakic, Gomez, Rebic
Inni: -
Zagrożeni karą kartkową: Compper, Aquilani, Matos, Ambrosini, Neto   

SASSUOLO: Pegolo - Gazzola, Antei, Cannavaro, Longhi - Biondini, Chibsah, Missiroli (86' Brighi) - Berardi, Zaza (74' Floccari), Sansone (79' Ziegler). Ławka: Pomini, Polito, Ariaudo, Mendes, Terranova, Rosi, Marrone, Masucci, Floro Flores. Trener: Di Francesco

Niedysponowani: Alexe (38 kolejka), Acerbi, Manfredini, Sanabria
Zdyskwalifikowani: Magnanelli
Decyzja trenera: Gliozzi, Perilli, A. Alhassan, Lodesani, Farias
Inni: -
Zagrożeni karą kartkową: Pegolo, Manfredini, Longhi, Marrone, Gazzola

Sędzia: Tagliavento (Terni)

Bramki: 57'k. G. Rodriguez, 72' G. Rossi, 75' Cuadrado - 23'k., 33', 42' Berardi, 64' Sansone

Żółte kartki: B. Valero, Cuadrado, Pasqual - Gazzola, Longhi, Berardi

Widzów: 30.470 (zysk 458.995)

20°C
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Ama

Czas przypieczętować 4. pozycję w lidze, mamy świetną okazję by w dwóch kolejnych meczach posprawdzać postępy młodzieży. Choć jak widać po pierwszym składzie - Wolski dostał szanse już teraz.

one4all

Liczę na Faraona w pierwszej 11 w ostatnich dwóch spotkaniach, a nawet jakieś minuty dzisiaj jak będzie bezpieczna przewaga ;)

Ama

Przyjezdni bardzo zagubieni od początku meczu, nie ma innej opcji jak zdobyć komplet punktów i zacząć myśleć o kolejnym sezonie.

Ama

Tagliavento i każda sytuacja 50/50 będzie gwizdana na Naszą niekorzyść... Jakiś czas temu w podobnej sytuacji inny sędzia karnego nie gwizdał...

Florek

Quote from: Amadiss on 06/05/14, 19:16
Przyjezdni bardzo zagubieni od początku meczu, nie ma innej opcji jak zdobyć komplet punktów i zacząć myśleć o kolejnym sezonie.

Ja mam wrażenie, że to my jesteśmy zagubieni, bo nie istniejemy na boisku...

Ama

@Florek, dość daleko idące stwierdzenie. Mam odmienne odczucia ale niestety tablica wyników sprowadza na ziemie

Florek

Ja uważam tak dlatego, że każda okazja Sassuolo pachnie bramką, a nasze straty i niedokładne podania są wręcz niedopuszczalne dla drużyny aspirującej do gry w pucharach. No mam jednak nadzieję, że się obudzimy, bo gramy w końcu u siebie z beniaminkiem i strata punktów w tym meczu to będzie kompromitacja.