• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - TORINO 2:2

Started by Chiesa, 18/05/14, 02:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tommy

Jak coś to sopcast już działa perfect!

A co do meczu to od 15 minuty słabiutko... Nie jesteśmy w stanie narzucić swojej gry rywalom.

GrzegorzK

Czekamy na Parme co zrobi pewnie :p

Pontius

Chyba przy tych wynikach to jednak Milan jest w LE. Obie ekipy przy takich wynikach mają po 57 punktów, ale w bezpośrednich meczach lepiej wypada Milan mimo że między tymi ekipami padły 2 remisy. Na wyjeździe 2-2 u siebie 1-1 chyba promuje Milan.

Chiesa

Pontius - też tak myślałem, ale milanisko musi strzelić jeszcze 1 gol by awansować.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

GrzegorzK

Quote from: Pontius on 18/05/14, 21:40
Chyba przy tych wynikach to jednak Milan jest w LE. Obie ekipy przy takich wynikach mają po 57 punktów, ale w bezpośrednich meczach lepiej wypada Milan mimo że między tymi ekipami padły 2 remisy. Na wyjeździe 2-2 u siebie 1-1 chyba promuje Milan.

Wątpie, bo wszędzie było gadane, że aby Milan był w puchqarach to i Parma i Toro muszą przegrać

Pontius

Tak zgadza się, nie ma zasady goli na wyjeździe w meczach bezpośrednich. Więc liczy się bilans bramkowy na koniec sezonu. Torino na ten moment +10 Milan +9. Jeśli taki sam bilans będzie to wtedy liczy się liczba strzelonych goli na koniec sezonu a w ostateczności losowanie  :P

Tommy

Ja, mimo że chciałbym Toro w LE oczywiście, to z pierwszych 15 minut można wnioskować, że traktujemy ten mecz poważnie, dlatego martwi mnie pozostała część pierwszej części gry.

Zobaczymy jak to będzie wyglądało w 2 połowie. FORZA VIOLA!!!

Pontius

Najciekawszy scenariusz to 2-2 u nas, Milan 3-0 i Parma bez wygranej. Wtedy następuje losowanie pomiędzy Toro i Milanem :P