• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

CHIEVO - FIORENTINA 0:0

Started by Chiesa, 27/04/16, 17:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

krzysiu

No może nie gramy na 8 miejsce ,ale warto się w końcu zastanowić co jest nie tak ,że nie możemy tego zasr.. 3 miejsca uzyskać - trener, zawodnicy, brak kasy czy co ? A co do kolegi który mowi ,że Galliani fajny - sorki ,ale fajny to on był 10 lat temu - teraz zbiera największy szrot itd.
Bracia DV muszą się zastanowić po prostu czego chcą - chcą wejść do LM to wystarczyłoby możę teraz właśnie w zimę dać temu nachalnemu niby Sousie tego obrońcę , czy tam pomocnika czy kogo chciał - raz na 10 lat się zadłużyć troche - a tak to mamy tak naprawdę dogorywanie od meczu z Romą bo każdy ma wszystko w dupie

boozz

Irek to po cholerę obiecywali scudetto w 5 LAT? Może i Sousa ma ***owe podejście do tematu teraz ale w 90% to jest wina piłkarzy. Macia to mówił, Montella to mówił, cholera wie dlaczego Corvino odszedł itp. A zagrywek amatorskich było tyle że wstyd.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Lechu

Krzysiu Galliani nie jest fajny i jego nazwisko padło tylko w kontekście autonomii jaka ma on w kwestii budowania zespołu. To samo tyczy się Marotty. U nas nie ma takiej osoby bo wszystko musi być przyklepane przez ADV, kitórego wiecznie nie ma lub zajmuje się innymi biznesami i nie ma czasu na bieżąco kontrolować tego co dzieje się w klubie. Z całym szacunkiem dla Cogniniego to on nadaje się na dyr finansowego a nie prezydenta klubu. Prade ma jeszcze mniej do powiedzenia. Reszty nie ma co wymieniać.

Lechu

Macia poradził sobie w Betisie - utrzymał zespół w Primera. Co mógł zrobić więcej z beniaminkiem i przy raczej uszczuplonym budżecie? Dla mnie dał radę, ale zarząd klubu uznal inaczej. Jestem pewny ze jakby dostał szanse wyciągnął by ich wyżej.
Wolałbym sto razy Macie niż Prade. Przynajmniej był zawsze konkretny i nie odpier... Jak to się zdarza Prade i innym gwiazdom z zarządu.

Chiesa

no jeszcze nie utrzymał :). Brakuje punktu.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chucky

Quote from: Chiesa on 02/05/16, 15:30
To grajmy bez trenera panowie. Po ch. trener i kasę ciągnie.

Guardiola - "jak odpadniemy z Atletico, możecie mnie zabić"...

Chucky - w I części sezonu z tymi samymi graczami (bez Zarate i Tello) Fiorentina była na 1-2 miejscu a potem co? Sousa nie potrafi przygotować zespołu na cały sezon i tyle w temacie.
Wydaje mi sie że mógł to zrobic ale jak w zimowym okienku nie dostał tego na co liczył i pewnie przed podpisaniem kontraktu z klubem władze obiecywały pewne transfery no to skończyło się tak jak to wyglądało i koleś mówi odchodzę .

Krzysiek74

Wina trenera bezwzględna i nie podlegająca toczącej tu się dyskusji.To że grajkom się nie chce to wina Sousy i basta!Motywacja to jeden z głównych obowiązków trenera i nie może być inaczej.Przegrywamy mecze z Romą i Napoli?Trudno bierzemy za jajca ekipę i zapierdalamy dalej bo sezon długi i jak pokazało życie można to było odrobić.Odechciało się grać czyli trener źle wykonał swoją prace bo nie motywował zawodników do dalszych działań i walki w pozostałej części sezonu.Coś za wielu zawodników nagle "straciło" formę.Sousa out ale co to zmieni?Spalletti zajęty inni za drodzy dla ADV...Quo vadis Viola?
Forza Viola per sempre!

Baggio210

Na temat Pawła pisałem niedawno i nic bym nie zmienił. Była wyjątkowa okazja by być wysoko i Sousy i jego sztabu wina jest, iz zdobycz wiosenna jest mikra. Nie wiem czy po raz n-ty powtarzać jego popełnione błędy od przygotowania fizycznego, taktykę, ustawienie po wybory personalne (pupil Tello i Kali). Ilicic akurat strzelił pare ważnych bramek. O Kubie Babie, Diakite nawet nie chce mi sie juz pisać. Gdyby Paweł miał wyniki - szacun, robił dobre wybory.
Kebab porobił komniy płacowe, ale potrafił znależć młodych, fajnych grajków. Teraz speców az nadto, a tu szrot, albo gracze, których trenerzy (przypadek?), celowo nie wpuszczają.
Przestańcie mi wmawiać głupoty, ze Paweł chciał, a ADV nie sypnął kasy. Prosze bardzo był Verdu, teraz Costa, ten stoper to chyba nie najlepsze pomysły.
Popieram, że ADV nie dał ogromnej kasy na tego Manianę i na ten temat pisałem. 
Kpina, jest, że nie potrafimy znaleźć fajnego stopera, skoro w tej Benfice nie grał ani Lopez ani Luisao, ale jakiś mi nieznany i sobie fajnie radził.
P.S Nie wspomnę o skandalu z kontraktem arabka  Salaha.
Mozna znaleźć? Można!!!!!