• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - BOLOGNA 0:0

Started by Chiesa, 10/04/19, 01:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dean

Quote from: krzysiu on 14/04/19, 16:56
Jaki jest rekord remisów w historii Serie A?

Chiesa, jak wróci to nam to pewnie wynajdzie ;)

Kurna, co za dramat... ja nie wiem czy ten zespół ma przyszłość :( Zakładamy przed sezonem awans do pucharów, a nie potrafimy pokonać drużyn które bronią się przed spadkiem :(

krzysiu

bo brakuje nam tego od dawna czyli cynizmu, skuteczności ;) ale z każdym sezonem co innego odwalamy jak nie remisy, to przegrane z cieniasami ;) mistrzowie zmienności

Ama

Quote from: Dean on 14/04/19, 16:59
Quote from: krzysiu on 14/04/19, 16:56
Jaki jest rekord remisów w historii Serie A?

Chiesa, jak wróci to nam to pewnie wynajdzie ;)

[...]

eee, już wam donoszę ;)

W sezonie 1966/1967 AC Mantova w 34 meczach zremisowała 22-krotnie :)

--> Wikipedia

krzysiu

ee to będzie cięzko :/ w niczym nie będziemy mistrzami :(

Ama

Quote from: krzysiu on 14/04/19, 17:12
ee to będzie cięzko :/ w niczym nie będziemy mistrzami :(
Primavera wygrała Puchar Włoch. Zespół kobiecy jest 2. w tabeli ligowej za Juventusem z ciągłymi szansami na mistrzostwo a do tego graja w półfinale Pucharu (17.04.2019 rewanżowy mecz z AS Romą). Do tego wiele sukcesów drużyn młodzieżowych ;) Montella zresztą też ma szanse jeszcze zagrać w finale Pucharu Włoch z Fiorentiną, warunkiem jest nadrobienie niekorzystnego wyniku pierwszego meczu z Atalantą.

Ama

krzysiu

Ale liczy sie 1 drużyna która daje d.. po całości od kilku lat ;) w sumie od czasów wczesnego Sousy

Dean

Na flashscore sprawdziłem formę z ostatnich 25 meczów. Wygraliśmy, uwaga, 4 razy! Daje nam to drugie miejsce na zaszczytnym podium razem z Sassuolo i Genoą (gorsze jest tylko Chievo - 1 zwycięstwo).

Powodzenia z awansem do LE z taką grą!