• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ICC 2019 2 kolejka: Arsenal-Fiorentina 3:0

Started by Chiesa, 21/07/19, 00:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

ARSENAL: E. Martínez (46' Leno) - Monreal (80' Martinelli), Mustafi (80' Medley), Chambers (63' Mkhitaryan) - Kolašinac (46' Lacazette), Burton (80' Thompson), Olayinka (63' Sokratis), Jenkinson (80' G. Xhaka), Saka (63' Willock) - Nketiah (80' Maitland-Niles), Nelson (80' Özil). Ławka: Macey, John-Jules, Aubameyang. Trener: Emery.

FIORENTINA: Drągowski (47' Terracciano) - Venuti (86' Koffi), Ceccherini (83' Hristov), Ranieri (72' Milenković), Terzić (72' Báez) - Castrovilli (46' Żurkowski), Cristóforo (83' Beloko), Benassi (72' Hancko) - Sottil (86' Lakti), Saponara (72' Eysseric), Vlahović (72' Simeone). Ławka: Chiorra, V. Hugo, Biraghi, Dabo, Chiesa, Montiel. Trener: Montella.

Bramki: 15', 66' Nketiah, 89' Willock

Żółte kartki: Mkhitaryan, Maitland-Niles, G. Xhaka - Saponara, Terracciano
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Benfica-Guadalajara 3:0 (4' de Tomás, 70' Ra. Silva, 73' Seferović)

Chiesa

Gramy nad wyraz b. dobrze. Świetnie broni Martinez.

krzysiu

Chiesa

Na plus
Dusan VLAHOVIĆ
Luca RANIERI
Riccardo SAPONARA

Na minus
Lorenzo VENUTI
Marco BENASSI
Valentin EYSSERIC

nightsword

Że niby kto nas wydymał z tą bramką ? Sędzia ? Polecam poczytać przepisy gry w piłkę nożną.          A kto daje te plusy i minusy ?

krzysiu

Wg.mnie naszemu wszedł w tor biegu. Ale sędzia uznał ze był wyblok prawidlowy

nightsword

Kilkanaście lat już gwizdam i nie przypominam sobie by w przepisach gry w piłkę nożną było coś o nazwie wyblok prawidłowy. Jestem na wakacjach ale na pewno jak wrócę to sprawdzę by się upewnić czy czegoś nie przeoczyłem.