• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

JUVENTUS - FIORENTINA 3:0

Started by Chiesa, 01/02/20, 16:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

JUVENTUS: Szczęsny - Cuadrado, Bonucci, de Ligt, A. Sandro - Bentancur, Pjanić, Rabiot (88' Matuidi) - Dou. Costa (83' Bernardeschi), C. Ronaldo, Higuaín (67' Dybala). Ławka: Buffon, Pinsoglio, Cucciolo, De Sciglio, Rugani, Ramsey. Trener: Maurizio Sarri

Niedysponowani: Chiellini, S. Khedira, Demiral, Danilo
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Beruatto, Olivieri, Muratore, Portanova
Inni: -
Zagrożeni karą meczową: Cuadrado, De Ligt

FIORENTINA: Drągowski - Ceccherini, Pezzella (k), Igor - Lirola (89' Agudelo), Benassi, Pulgar, Dalbert - Chiesa, Ghezzal (60' Vlahović),  Cutrone (73' Sottil). Ławka: Terracciano, Brancolini, Dalle Mura, Terzić, Venuti, Badelj. Trener: Giuseppe Iachini

Niedysponowani: Ribéry, Castrovilli, A. Duncan, Kouamé
Zdyskwalifikowani: Milenković, Cáceres
Decyzja trenera: B. Duncan
Inni: Théréau
Zagrożony karą meczową: Lirola

Sędzia: Pasqua (Tivoli)

Bramki: 40'k., 80'k. C. Ronaldo, 91' Se Ligt

Żółte kartki: Bonucci - Chiesa, Pezzella, Ghezzal, Ceccherini

Widzów:

12°C
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Luca.Toni

Chiesa wszystko psuje a Pezzella robi kluczowy błąd. Standard.

Dean

Kur**, ja wiem że to jest pech, ale znowu Pezzella  :mad:

krzysiu

Cel na lato sprzedac go symbol pecha,kolejny mecz cos odwala

Fioletowy

Nie gramy źle na razie. Juventus słabo, ale szczęście się do nich uśmiechnęło. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w drugiej połowie. Może nasi pokażą, że ta drużyna jest jednak coś warta, i chociaż spróbują przycisnąć.

krzysiu

Jak my nikogo nie cisniemy od dawna bo gra opiera sie o def.

Ama

Mimo wyniku w pierwszej połowie oddaliśmy 3 celne strzały które były nawet groźne. Pewnie gdyby nie Szczęsny to jedna z nich wpadłaby do siatki. Ghezzal w środku to nieporozumienie taktyczne moim zdaniem. Igor robi na mnie pozytywne wrażenie.