• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

UDINESE - ACF FIORENTINA 2:1

Started by Chiesa, 10/12/10, 21:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kulwik

Riggarton

Choć umiejętności Di Natale odmówić nie można, straszny z niego aktor i cwaniak.

kiko

Nie widziałem drugiej bramki dla Udine i końcówki bo mi siadł Internet może to i lepiej. Może nie powinienem tego pisać jako fan Fiorentiny, ale porażka zasłużona, kolejny mecz bez polotu, w sumie i tak dobrze że nie skończyło się gorzej. Nie wiem komu trzeba podziękować (albo jak oni to zrobili) że pierwsza połowa skończyła się naszym prowadzeniem. Według mnie Donadel powinien podziękować sędziemu bo powinien zakończyć mecz już w 25 minucie.

Ciężko jest znaleźć odpowiedź na pytanie dlaczego tak się dzieje. Na pewno po zdobyczach punktowych można sobie odpowiedzieć na pytanie: ,,Czy w przyszłym sezonie zagramy w pucharach europejskich?". Odpowiedź brzmi że nie chyba że jakimś cudem uda nam się wygrać Puchar Włoch, bo jeśli chodzi o Serie A to pozostaje nam tylko modlić się o utrzymanie.

Podsumowując, nie wiem czy zawodnicy oglądali film ,,Potop", albo czytali książkę, ale raczej nie. A szkoda bo oglądając ich grę można tylko powiedzieć jedno w kierunku sędziego: ,,Kończ waść, wstydu oszczędź".

Krzysiek74

dlaczego widzimy 2 rozne drużyny w dwoch połowach??
Forza Viola per sempre!

Riggarton

Krzysiek, jakie 2 różne drużyny? Viola cały mecz grała padakę, a ta bramka Santany to czysty fuks, spróbował i się udało. Udinese przez cały mecz śmigało z piłką po naszej połowie i polu karnym, a my poza kilkoma strzałami z dystansu nie istnieliśmy w ataku. Udinese zagrało dobre spotkanie, a Fiorentina była po prostu słaba i bezradna. Można powiedzieć - szczęście, że tylko 2:1.

haze-warta

Nie ma to jak dostać brame z 35 metrów...

Krzysiek74

Riggarton w 1 połowie jakos gra jeszcze wyglada oczywiscie ideał to niebyl ale w 2 połowie zagralismy standard jak w Gegui z Sampą
Forza Viola per sempre!

camillo88kg

Nasza gra jest bardzo słaba, od dawna. mówimy to samo od meczu z Bayernem i we Florencji chyba wszyscy to widzą...dlaczego nic się nie zmienia...dlaczego nie możemy zagrac np. na dwóch z przodu, bo wariant 4-2-3-1 już się chyba wyczerpał... musimy znów grać do przodu, kombinacyjnie, z polotem a jak narazie (czyli od ponad pół roku) gramy jak typowa drużyna włoska, tylko Serie B. Bardzo przykro mi to pisać, ale chyba każdy z nas nie ma wątpliwosci co do naszego stylu...