• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

UDINESE - ACF FIORENTINA 2:1

Started by Chiesa, 10/12/10, 21:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

VIOLANEWS.COM
AVRAMOV 5
COMOTTO 6-
KROLDRUP 5.5
GAMBERINI 5.5
DE SILVESTRI 5.5
DONADEL 6
ZANETTI 5
D'AGOSTINO 5.5
VARGAS 5
BABACAR sv
SANTANA 6-
LJAJIC 5
BOLATTI 6-
MUTU 6

FIORENTINANEWS.IT
Avramov 5
Comotto 6
De Silvestri 5,5
Gamberini 6
Kroldrup 5,5
D'Agostino 5
Donadel 5
Zanetti 6
Santana 6
Ljajic 4,5
Bolatti 4,5
Vargas 4,5
Babacar 5,5
Mutu 6

FIORENTINA.IT
AVRAMOV 5
COMOTTO 6
GAMBERINI 5.5
KROLDRUP 5.5
DE SILVESTRI 6
DONADEL 5.5
ZANETTI 5.5
D'AGOSTINO 5.5
SANTANA 6
LJAJIC 5
BOLATTI 5.5
VARGAS 4.5
BABACAR sv
MUTU 6
MIHAJLOVIC 4.5

FIRENZEVIOLA.IT
AVRAMOV 5,5
COMOTTO 5,5
KROLDRUP 6
GAMBERINI 6
DE SILVESTRI 5
DONADEL 5,5
ZANETTI 5
D'AGOSTINO 5,5
SANTANA 6
VARGAS 5
BABACAR sv
LJAJIC 5
BOLATTI 5,5
MUTU 5,5
MIHAJLOVIC 5

ACFFIORENTINA.EU:
AVRAMOV 1
COMOTTO 2
KROLDRUP 1
GAMBERINI 1
DE SILVESTRI 2
DONADEL 1-
D'AGOSTINO 2
SANTANA 1
VARGAS 1
BABACAR bez oceny
LJAJIC 1
BOLATTI 2
MUTU 1
MIHAJLOVIC 1
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Florek

To co gramy na wyjazdach dobitnie pokazuje, że nie jesteśmy drużyną, która zasługuje na europejskie puchary. Trzeba pozbyć się całego szrotu, który obecnie mamy bo jeśli nie potrafimy wygrać poza Franchi od meczu z Napoli w zeszłym sezonie to znaczy, że drużyna cofa się w rozwoju. Trzeba coś zmienić w przygotowaniach do tych meczu bo nie potrafię wytłumaczyć jak można tak grać na wyjazdach.

Riggarton

Chiesa, w pełni zgadzam sie tylko z tymi ostatnimi ocenami. Totalna padaczka.

Krzysiek74

Irek twoje oceny są bardzo obiektywne ...niestety
Forza Viola per sempre!

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Bartol

Ja nie mogę już patrzec na tą drużynę. Zero walki, zero ambicji. Najlepiej by było, żeby spadli na rok do Serie B, może wtedy rozgonili by te kółko wzajemnej adoracji. Zmiany są bardzo potrzebne. Zaczynając od właścicieli po tych marnych kopaczy. Della Valle zrobili dużo dla tej drużyny, ale teraz ja tylko rozpieprzają. Smutne ale prawdziwe, ale gramy najgorszą piłkę w Seria A i nie zanosi się na zmianę. Nie wierze już w transfery i obietnice Corvino.

Ama

Quote from: Bartol on 12/12/10, 16:11
Zmiany są bardzo potrzebne. Zaczynając od właścicieli po tych marnych kopaczy. Della Valle zrobili dużo dla tej drużyny, ale teraz ja tylko rozpieprzają. Smutne ale prawdziwe, ale gramy najgorszą piłkę w Seria A i nie zanosi się na zmianę. Nie wierze już w transfery i obietnice Corvino.
Jak zarząd 'rozpieprza' Fiorentinę? Corvino niczego w sumie nie obiecuje... a transfery przecież są. W lato kupiliśmy 3 zawodników, zimowe okienko jeszcze nie otwarte więc... nie rozumiem o co tyle szumu?