• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - BRESCIA 3:2

Started by Chiesa, 08/01/11, 21:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kamion

k**wa niektórzy  was zachowują się jak jacyś sezonowcy... serce mi pęka jak widzę tak grającą fiorentine
ale wiem że nastaną lepsze czasy jak tylko zmieni się trener. Jeśli dziś przegramy to nie wyobrażam sobie żeby Miha ocalił
dupsko i napewno nikt nie zostawi na nim suchej nitki. Druga sprawa to że grajkom nie chce się grać to widać i to jest duży problem. Nie widzę też żadnego powiązania DV z tymi słabymi wynikami. Także zastanówcie się niektórzy czy jesteście prawdziwymi kibicami czy sezonowcami, bo takie wypisywanie głupot nie będę oglądał fiorentiny itp to świadczy o was.
Mnie też dziś krew zalewa, ale wiem że się nie odwrócę...

Riggarton

Ci co mówią, że nie będą oglądać mają raczej na myśli ten akurat mecz, a nie ogólnie Fiorentinę. Nikt nie powiedział, że już nie kibicuje i foch z przytupem. Obwiniać można po trochu i graczy (brak motywacji) i trenera (no comment) i zarząd (wzięli by graczy i trenera za mordy to i inaczej by to mogło wyglądać).

Landem

Wystarczy mi dzisiaj livescore:> Transmisji tak słabo grającej drużyny oglądać mi się po prostu nie chce.

Krzysiek74

Z gówna bata nie ukręcisz Forza Viola per sempre!!
Forza Viola per sempre!

haze-warta

Jak gra Boruc w bramce? Zawalił którąś brame?

Krzysiek74

Forza Viola per sempre!

Florek

W naszym przypadku to remis będzie cudem mimo bramki kontaktowej... No, ale trzeba wierzyć.

Ama

Quote from: ACFdziubek on 09/01/11, 16:02
ADV powinni po prostu inwestować, a jeżeli nie mają na to pieniędzy to niech oddadzą klub komuś innemu. Mihajlovic ciągle mówi, że nikogo już nie potrzebuje, ale zawsze dodaje, że jednak jak by mu kogoś kupili to by go wziął. Czyli jednym słowem wiadomo o co chodzi, Fiorentina potrzebuje nowych zawodników jak kania dżdżu ;D

Quote from: Pontius on 09/01/11, 16:00
QuoteA Della Valle rzeczywiście niech się zajmą butami lepiej...

Co ty za głupoty wypisujesz?
Najzwyczajniej w świecie nie uprawiam kultu właścicieli, mają dawać kasę i to wszystko. Nie tylko piłkarze i trener są winni.
Oczywiście potrzebujemy zawodników rangi światowej aby przynajmniej grać jak równy z równym z Brescią?