• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - ROMA 2:2

Started by Chiesa, 18/03/11, 18:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ama

Mam nadzieję, że Roma nie awansuje do LM. Dość się musimy wstydzić włoskich 'wielkich' w rozgrywkach Europejskich... Jedynie Inter godnie reprezentuje Serie A.

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Fiorek

On chyba kibicuje Fiorentinie :)
---
www.mariuszsadurski.pl - blog PR i marketing w turystyce
www.acffiorentina.eu

Pit.G

Mam nadzieje ze uda sie nam do Ligi Eropejskiej  zalapac w tym sezonie chociaz mamy ciezkie mecze..

Wagu

ja tam w przyszlym sezonie wole spokojne zakonczenie budowy druzyny i wywalczone miejsce w Europie na ktore w pelni zasluzymy niz szarpana gre miedzy liga i LE

Baggio210

I tak i nie....Problem się w zasadzie sam rozwiązuje, bo tak naprawdę na własne życzenie do pucharów nam daleko....
Od pewnego czasu nie potrafimy wygrać z klasowym zespołem typu Milan, Inter, a nawet ze słabszym typu Roma też nie!!!! A takie Palermo pchnęło Milan, a Udine niedawno rozjechało Juve!!!! O czymś to świadczy!!! Nikt mi nie powie, że Udine, Palermo, Lazio ma od nas mocniejszy skład....

Trener i sztab szkoleniowy jest od tego żeby przebudowywać zespół, a uzyskiwane wyniki powinny wszystkich utwierdzać, że wszystko idzie ok....
U nas niestety wyniki są pod kreską, a o jakiej przebudowie mówimy? Kiedy? Campo zaczął grać i znów usiadł. Są jacyś inni na których trener teraz stawia przebudowując zespół?  A nawet była plaga kontuzji to lewa strona była łatana....Taki Pasqual gra na okrągło...
Chyba, że macie na myśli stawianie i promowanie młodego, zdolnego Rudego.... :)
Krótko mówiąc Miha nie gwarantuje niczego lepszego...
Jest zdecydowanie pod kreska  wśród trenerów porównywalnych drużyn:
Na pewno nie lepsze warunki pracy maja a na pewno wyniki: MAZZARRI, Reja, Guidolin, delio Rossi,
a nawet Malesani, Donadoni, Pioli czy Ballardini...
Więc patrzmy Misze na "ręcę" niech z Pantaleo nie mamią nas przebudową druzyny....

Wagu

a co aktualnie trwa jak nie tworzenie nowej druzyny? jak odejdzie Miha to wrocimy do miejsca sprzed sezonu, a kazdy pamieta jaka byla koncowka poprzedniego, teraz zaczyna w koncu cos sie zmieniac, lepiej pozno niz wcale

Baggio210

Jak przebudowa? Przecież grywają ci co grali, nic się nie przebudowuje....No dokupiono Behramiego i gra....
Chyba, że masz na myśli budowę nowej drużyny w oparciu o Rudego....Bo wątpię iż zostaną Monto, Vargas, Mutu a nawet Santana czy o Gili nie wspomnę.....Ci ostatni grają, by sie wypromować...