• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ACF FIORENTINA - JUVENTUS 0:0

Started by Chiesa, 16/04/11, 02:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Baggio210

No właśnie, no i co z tego? Sezon bez choćby jednej konkretnej wygranej....Statystyki mówią za siebie! Niby obroniliśmy się przed spadkiem, ale czy to kogokolwiek zadowala? Mnie nie!!!!
No i o jakiej przebudowie drużyny mówi się? A gramy sezon PADLINA?

Ama

Dwa wnioski

Juventus nie nadaje się na LM.
My nie nadajemy się na LE.

Pit.G

Baggio210

To nie Cerci pierwszy powinien opuścic Vilę.... Florencja, wszyscy wiemy kto.....

Dean

Oby tylko następny sezon nie okazał się takim samym rozczarowaniem jak ten, jeśli Miha zostanie. Już nie będzie mógł sie tłumaczyć przebudową drużyny.

Baggio210

Dean, o jakiej przebudowie mówisz? Przecież grają ci sami zawodnicy co w poprzednim sezonie? Nie dajmy się ogłupić!!!! Sa wzmocnienia, uzupełnienia: D"agostino, Cerci Boruc, BEHRAMI- więc skład teoretycznie MOCNIEJSZY.  Przebudowa i trzęsienie to teraz będzie jak odejdą BIG gracze!!!!
A zapomniałem o wielkim wzmocnieniu w postaci NAJLEPSZEGO COACHA o którego bił sie Inter.....

Baggio210

Zaskakuja mnie wyniki Chievo, co sądzicie o Piolim?

Wagu

Quote from: Baggio210 on 17/04/11, 17:15
Zaskakuja mnie wyniki Chievo, co sądzicie o Piolim?

mala ciekawostka odnosnie jego :D w sezonie 2009-2010 jak trenowal Sassuolo to przegrali w lidze z Torino (2-3), po meczu Pioli powiedzial, ze porazka jest spowodowanem tylko i wylaczniem pechem i, ze zyczy sobie zeby trafili na Torino w fazie play-off poniewaz uwaza swoja druzyne za lepsza, tak tez sie stalo, losowanie spelnilo zyczenie trenera, jednak w play-off'ach znow lepsze okazalo sie Torino i to ono awansowalo do polfinalu :D