• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - BENEVENTO 1:0

Started by Chiesa, 09/03/18, 15:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Krzysiek74

Koniec 3 punkty najważniejsze o stylu nie rozmawiajmy dziś.Wiadomo w tych okolicznościach narzekać nie powinniśmy i przy deszczu prawie cały mecz.
Forza Viola per sempre!

Tommy

Miałem coś napisać o stylu, ale może jednak faktycznie się pohamuję.

FORZA VIOLA!!!

HarmaACF

Landem a co miał Pioli zrobić? Każdy piłkarz przeżywał na swój sposób ten mecz i myślami był gdzie indziej i to było widać. Cieszmy sie z 3 ptk a oceny w tym meczu zawodników według mnie są nie na miejscu.

Landem

Quote from: HarmaACF on 11/03/18, 14:34
Landem a co miał Pioli zrobić? Każdy piłkarz przeżywał na swój sposób ten mecz i myślami był gdzie indziej i to było widać. Cieszmy sie z 3 ptk a oceny w tym meczu zawodników według mnie są nie na miejscu.

Nie zapominajmy, że mówimy o grze z najgorszym zespołem serie a od dekad. Nie wypada tak grać i tyle.

HarmaACF

Quote from: Landem on 11/03/18, 14:40
Quote from: HarmaACF on 11/03/18, 14:34

Nie zapominajmy, że mówimy o grze z najgorszym zespołem serie a od dekad. Nie wypada tak grać i tyle.
Nie zapominajmy ze dla Benevento był to kolejny zwykły mecz jak mecz. U Nas zatrudniony został psycholog żeby jakoś chłopaków pozbierać. Zagrali jak zagrali. Ja będąc na ich miejscu gdybym wiedział że ktoś bliski mi umarł i musze dzisiaj zagrać pewnie byłbym najgorszy na boisku a tu mieliśmy całą drużynę.

krzysiu

no też właśnie a my wymagamy zeby ich tu rozwalili .. ludzie widac bylo po nich ze wiekszosc byla poza grą

HarmaACF

Czy tak wyglądają piłkarze po wygranym meczu?

krzysiu

no też właśnie a wy tu piszecie takie rzeczy .. tak wyglądaja zawodnicy po najtrudniejszym meczu w karierze który musieli zagrać w głowach ,również dla Davide - my tego nie zrozumiemy, troche popłaczemy tak jak w dniu smierci i dzisiaj i tyle a oni byli bardzo blisko