• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

BOLOGNA - FIORENTINA 0:0

Started by Chiesa, 24/11/18, 02:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Bologna: Skorupski - Calabresi, Danilo, Helander, Mattiello (87' Dijks) - Poli, Pulgar, Svanberg (56' Krejčí) - Orsolini (72' Džemaili), Santander, Palacio. Ławka: Santurro, Da Costa, Gi. González, Paz, M'Bbaye, Okwonkwo, Nagy, Destro, Falcinelli. Trener: Filippo Inzaghi

Niedysponowany: De Maio
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Donsah, Corbo, Valencia, Pirana, Krastev, Kastrati
Inni: -
Zagrożeni karą meczową: -

Fiorentina:  Lafont - Milenković, Ceccherini, V. Hugo, Biraghi - Benassi (87' Dabo), Veretout, Edimilson - Gerson (80' Mirallas), Simeone (72' Théréau), Chiesa (k). Ławka:  Drągowski, Brancolini, Diks, Laurini, Hancko, Nørgaard, Eysseric, Sottil, Vlahović. Trener: Stefano Pioli

Niedysponowany: G. Pezzella
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Graiciar, M. Olivera
Inni: Montiel (Primavera)
Zagrożeni karą meczową: -

Sędzia: Di Bello (Brindisi)

Bramki: -

Żółte kartki: Calabresi, Krejčí, Palacio - V. Hugo

Widzów: 21.241 (zysk 240.000€)

10°C
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Chiesa

Tommy

Krzysiek74

Czas wygrać po serii czterech meczy po 1:1 a pięciu bez zwycięstwa.Nic innego nie interesuje mnie panie Pioli!
Forza Viola per sempre!

Krzysiek74

oni dziś raczej nie zagrają :)
Forza Viola per sempre!

boozz

Quote from: Krzysiek74 on 25/11/18, 00:09
Czas wygrać po serii czterech meczy po 1:1 a pięciu bez zwycięstwa.Nic innego nie interesuje mnie panie Pioli!

Optymista :D ale bez Viagry nie ma szans! :D:P 1-1.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Chiesa

1-3 pesymiści ;). Bolączka to były, są i będą dziady ;). FV! Wcześniej jednak grają nasze panie z "Waszym ulubionym" zespołem ;)