• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Puchar Włoch (finał): FIORENTINA - NAPOLI 1:3

Started by Chiesa, 02/05/14, 02:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Pontius dokładnie. Oo 20' to my graliśmy. Oni w 2 połowie 2 kontry, jedna wykorzystana a tak... szkoda wielka szkoda. Iliocic'a a jak zobaczyłem przed bramką to mówię jeest a tu dupa blada. Trudno jedziemy dalej. Nie uważam, że byliśmy gorsi. Przespaliśmy 20' .
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

x

Napoli wbiło 2 gole po czym kontrolowało grę. Zdecydował początek spotkania który przepieprzyliśmy koncertowo. Byliśmy lepsi od 20'? Niby w czym? W 2 części gry mieliśmy bodajże jedną setkę. Landem popieram, nie chcę więcej patrzeć na Tomovica. I Pasquala.

Baggio210

Pasqual jak schodził z boiska to żal było patrzeć....zajechany strasznie. Czyżby nasi mieli tez braki kondycyjne?

Chiesa

Tommy

Dokładnie Irek, zgadzam się w pełni. Jak dla mnie wcale nie byliśmy gorsi.

Grzesiek

Akurat Matri dał Ilicicowi piękną piłkę meczową i nic więcej nie mógł w tym spotkaniu zrobić. Ja uważam, że gdyby za Tomovica zagrał Cuadrado na prawej, gdzie mieliśmy masę miejsca w tym spotkaniu, to my teraz cieszylibyśmy się ze zdobytego trofeum.

FORZA VIOLA!!!

Chiesa

Baggio braków nie mamy bo fizycznie stoimy najlepiej z czołówki ekip Serie A. A Piękny Manuel nie jest już młody:)

Chiesa

Niestety brak Cuadrado, zdrowego Pepito, Marione...

Krzysiek74

Irek gorsi nie byliśmy ale Napoli nas przewyższa kadrą,taktyką,doświadczonym trenerem...oddajmy im to bo póki co Aurelio De Laurentiis jeszcze przez chwile nas przerasta..Forza Viola!!
Forza Viola per sempre!