• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Puchar Włoch (finał): FIORENTINA - NAPOLI 1:3

Started by Chiesa, 02/05/14, 02:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Krzysiek74

Wygrali lepsi niestety gratuluje może następnym razem  puchar zawita do Firenze :(
Forza Viola per sempre!

Baggio210

Byli lepsi. Lepiej zorganizowani w obronie. To co my gramy w obronie to katastrofa. Zwłaszcza Savic.

Landem

Może teraz moje marzenie - Spaletti? (wiem, zostanę pewnie wyklęty przez społeczność)

Pontius

Zadecydowała zmarnowana setka Ilicicia... gdyby to strzelił puchar pewnie zawitałby do nas. Trudno, brawa za walkę.

Tommy

Quote from: Landem on 03/05/14, 23:39
Może teraz moje marzenie - Spaletti? (wiem, zostanę pewnie wyklęty przez społeczność)

Montella na bank zostanie na kolejny sezon i bardzo dobrze. Mamy nieźle ułożoną drużynę, problemem jest defensywa, z której tylko Gonzalo się nadaje. Tomovic był dziś tragiczny - sądzę, że gdyby grał Cuadrado to Napoli nie miałoby nic do powiedzenia. To my przez większość meczu kontrolowaliśmy wszystko, jednak obrona zawaliła śmiem twierdzić, że wszystkie bramki.

GrzegorzK

Quote from: Landem on 03/05/14, 23:34
Spójrzmy prawdzie w oczy - Monte przegrał nam mecz. Gra bez napastnika przez większość czasu wyglądała źle.

Po 1 nie mieliśmy na ten mecz napastników
Po 2 Nawet z "napastnikami" to ***owo wyglądało (bo jako napastnika nie licze MAtriego bo to pier****ne drewno, Ilicic to ofensywny pomocnik a Rossi dopiero wracał po kontuzji)

Cóż boli po raz nie wiem który moje fioletowe serce. Przespaliśmy 2 połowe.

Mimo wszystko brawa za dotarcie do finału !

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce

FORZA VIOLA !

Krzysiek74

Teraz sezon juz zakonczony...trzeba usiąść do rozmow i spokojnie ocenic co i kto "przeszkadza" by nasz klub znalazł się wyżej niż dotychczas
Forza Viola per sempre!

Baggio210

Już kiedyś pisałem, że nasi są żle ustawiani taktycznie w obronie. I to dzis było widoczne zwłaszcza na poczku meczu. Żeby zostawiać tyle miejsca na rozegranie pilki! Szok. Stawiałem na Diakite i na pewno gorzej od Savica )udział w 2 bramkach) by nie zagrał. Tomovic też dno.