• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Typer Serie A 2016/17

Started by Krzysiek74, 07/08/16, 16:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KW90

Bardzo dziękuję za gratulacje.
Gdy zapisałem się do typera w drugiej połowie sierpnia nie miałem pojęcia jak to się wszystko potoczy. Natomiast po raz kolejny okazało się, że takie zmagania to fantastyczna zabawa. Słowa uznania należą się przede wszystkim prowadzącym typera. Chiesa i Krzysiek - zdążyłem zauważyć, że na tym forum jesteście niemalże alfą i omegą. Mimo to, znaleźliście czas na prowadzenie tej pasjonującej rozgrywki. 
Podziękowania dla wszystkich biorących udział. Fioletowy, Dean, Cholew, Florek - przez większość sezonu czułem mniejszy/większy Wasz oddech na plecach. Do ostatniej kolejki nie byłem niczego pewny. Również mam nadzieję, że zabawa będzie kontynuowana - 11 tygodni szybko zleci  ;)  Miło, gdy dodatkowo powiększy się liczba czynnych uczestników.

Dean

Gratulacje KW90 :) Prawdę mówiąc swojego czasu miałeś taką przewagę, że nie sądziłem, że komukolwiek uda się do Ciebie zbliżyć ;) Gratki też dla Fioletowego i pomysłodawców typera <winko>

Krzysiek74

Wysyłka nagród nastąpi w przyszłym tygodniu.
Forza Viola per sempre!

Krzysiek74

Jutro lub w piątek gdy będę miał czas wyślę wygranym nagrody.
Forza Viola per sempre!

Krzysiek74

W poniedziałek wyślę nagrody gdyż bardzo napięty terminarz tego tygodnia uniemożliwił mi to obecnie.Pozdrawiam.
Forza Viola per sempre!

Krzysiek74

Dziś zostały wysłane nagrody.
Forza Viola per sempre!

Krzysiek74

Czy nagrody dotarły do wszystkich?Potwierdzenie mam tylko od KW90.
Forza Viola per sempre!

Fioletowy

Quote from: Krzysiek74 on 16/06/17, 08:17
Czy nagrody dotarły do wszystkich?Potwierdzenie mam tylko od KW90.
Do mnie dotarły :)